Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

Συμβαίνει τώρα: Σύσκεψη υπό τον Πεταλωτή στο Μαξίμου

Και άλλη στο Καστρί
υπό το Γ. Παπανδρέου
και με τους πιο στενούς
συνεργάτες και υπουργούς

ΜΑΘΕΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ




Έκτακτη σύσκεψη με στενούς συνεργάτες του εχει έως αυτή την ώρα στο Καστρί ο Πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου με στόχο να καθορισει τις επόμενες κινήσεις του.


Σύμφωνα με πληροφορίες στη σύσκεψη συμμετέχουν ο διευθυντής του πρωθυπουργικού γραφείου Νίκος Αθανασάκης, ο Νίκος Παπανδρέου, η Ρεγγίνα Βάρτζελη, ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Καρχιμάκης, ο υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Ραγκούσης και ο υπουργός Πολιτισμού Παύλος Γερουλάνος.

Σύσκεψη γίνεται όμως και στο Μέγαρο Μαξίμου με συντονιστή τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Γ. Πεταλωτή και τη συμμετοχή των κ. Ελενόπουλου και Πετρουλάκη από το επικοινωνιακό επιτελείο.

Νωρίτερα έγινε γνωστό ότι ο κ. Παπανδρέου θα γίνει δεκτός από τον πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια, στη μία το μεσημέρι της Τετάρτης.

Τη συνάντηση ζήτησε εκτάκτως το βράδυ της Τρίτης ο κ. Παπνδρέου και σύμφωνα με πληροφορίες από το Μαξίμου αποσκοπεί στο να ενημερωθεί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας για τις εξελίξεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Παπανδρέου θα ζητήσει νέα συνάντηση των πολιτικών αρχηγών, ενώ πολιτικοί αναλυτές εκτιμούν ότι ενδέχεται να ζητήσει, λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης και τη δημιουργία ευρύτερης κυβερνητικής συναίνεσης.


Πηγή:  http://www.star.gr/