Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

Αναβολή στο θέμα των αδειοδοτήσεων από την ΕΠΟ

Παραμένει το θρίλερ με την συμμετοχή ή μη του Πανθρακικού στα πλέι οφ για άνοδο στην Σούπερ Λίγκα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ
Ούτε σήμερα αποφάσισε η ΕΠΟ για το αν θα ισχύσουν οι αδειοδοτήσεις των ομάδων της Β’ Εθνικής. Η Ομοσπονδία περιμένει την απόφαση του δικαστηρίου, στις 7 Ιουλίου, για τα ασφαλιστικά μέτρα που έχει καταθέσει ο ΟΦΗ, ενώ θέλει να συμβουλευτεί και τη νομική υπηρεσία της προτού ανακοινώσει την τελική της απόφαση.

Σήμερα, μετά τη Σούπερ Λίγκα, και η ΕΠΑΕ εξέφρασε την επιθυμία της να μην αλλάξει κάτι στο καταστατικό και οι αδειοδοτήσεις να ισχύσουν κανονικά - κάτι που επιθυμεί ο Πανθρακικός. Ωστόσο, η θέση της ΕΠΟ, αλλά και της UEFA, είναι να μην ισχύσουν φέτος, καθώς τα κριτήρια με τα οποία δίνονται οι άδειες κρίθηκαν υπερβολικά.

Ο Σοφοκλής Πιλάβιος δεν θέλει στην παρούσα φάση να τεθεί θέμα ψηφοφορίας, καθώς φοβάται ότι η θέση της ΕΠΟ θα καταψηφισθεί, γι’ αυτό και προχώρησε σε αναβολή. Πάντως, την επόμενη εβδομάδα θα πρέπει να υπάρξει οριστική απόφαση, καθώς ήδη θα πλησιάζουμε στα μέσα Ιουλίου και τα πλέι οφ και τα πλέι άουτ είναι στον αέρα!

Όπως είναι λογικό η πλευρά του ΟΦΗ και των Τρικάλων είναι με την ΕΠΟ και την UEFA, καθώς αν τελικά δεν ισχύσουν οι αδειοδοτήσεις θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν την άνοδο μέσω των πλέι οφ, ενώ Λεβαδειακός και Δόξα Δράμας τάσσονται με τις απόψεις της Σούπερ Λίγκας και της ΕΠΑΕ.

Βγαίνοντας από τα γραφεία ο Νίκος Γαλανακόπουλος, μάνατζερ των Τρικάλων, τόνισε: «Απ’ ότι ξέρω το θέμα πήγε σε αναβολή. Εμείς είχαμε πάρει αδειοδότηση και μας την πήραν πίσω. Το δίκαιο είναι με το μέρος μας και θα δικαιωθούμε. Με χαροποιεί η διάθεση που δείχνει ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Σοφοκλής Πιλάβιος».

Ο πρόεδρος του ΟΦΗ, Νίκος Μαχλάς, πρόσθεσε: «Πήρε αναβολή η απόφαση. Νομίζω ότι κάνουμε ένα δίκαιο αγώνα και στο τέλος θα δικαιωθούμε. Ο ΟΦΗ κρίνεται με κριτήρια Τσάμπιονς Λιγκ. Ο φάκελός μας είναι καθαρός και θα δικαιωθούμε».

.