Τρίτη 8 Μαΐου 2012

Η ετήσια γενική συνέλευση του Κυνηγετικού Συλλόγου Ξάνθης

Πραγματοποιήθηκε 
πριν λίγες μέρες στην 
αίθουσα της Εργατικής Εστίας


     ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ




Πραγματοποιήθηκε η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των μελών του Κυνηγετικού Συλλόγου Ξάνθης

την Κυριακή 29 Απριλίου και ώρα 10:30 στην αίθουσα της Εργατικής Εστίας Ξάνθης, αρκετά μέλη του Συλλόγου βρέθηκαν και ενημερώθηκαν από το Διοικητικό Συμβούλιο για τον απολογισμό του προηγούμενου έτους, την έκθεση πεπραγμένων για την χρονιά που πέρασε και ενημερώθηκαν για τα τρέχοντα κυνηγετικά θέματα αλλά προτάθηκαν και συζητήθηκαν αρκετά θέματα που αφορούν τον Σύλλογο.

Στο τέλος της Γενικής Συνέλευσης πραγματοποιήθηκαν 2 κληρώσεις για 2 κυνηγετικά όπλα, στην πρώτη κλήρωση συμμετείχαν όλοι όσοι ήταν παρόν στην αίθουσα της Γενικής Συνέλευσης και τυχερός αναδείχθηκε το μέλος του Συλλόγου Μπουτζώνης Δημήτριος και στην δεύτερη κλήρωση συμμετείχαν όλοι όσοι έχουν εκδώσει άδεια την προηγούμενη κυνηγετική χρονιά και τυχερός αναδείχθηκε ο κ. Ιμάμ Εγκίν.

Παράλληλα στις 28 Απριλίου πραγματοποιήθηκε ενημερωτική ημερίδα που διοργάνωσε ο Κυνηγετικός Σύλλογος Ξάνθης στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου όπου παρευρέθηκε ο Πρόεδρος του ΓΕΩΤΤΕ Θράκης Κτηνίατρος κ. Δελησταμάτης Βασίλειος και ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους για την λεισμάνια (καλααζάρ) και το καινούργιο εμβόλιο που κυκλοφορεί πλέον και στην χώρα μας και ο επιστημονικός συνεργάτης της ΣΤ΄ Κ.Ο.ΜΑ.Θ. κ. Πλατής Πέτρος όπου αναφέρθηκε στην λύσσα, στα νέα κρούσματα που εμφανίστηκαν σε γειτονική χώρα και τις νέες απαγορεύσεις της θήρας σε ορισμένα είδη και περιοχές. Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν πολλές ερωτήσεις στους ομιλητές και να τους λυθούν πολλές απορίες κυρίως για την λεισμάνια και το νέο εμβόλιο αντιμετώπισης της ασθένειας.

.