Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

Παραμένουν οι φόβοι για Τοροσίδη στο επιτελείο της Εθνικής

Ησύχασαν το πρωί όταν οι εξετάσεις του βγήκαν καθαρές, όμως πριν την προπόνηση το ιατρικό επιτελείο διαπίστωσε ότι ο παίκτης έχει οίδημα στο γόνατο και εξακολουθεί να νιώθει ενοχλήσεις


   ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ



Οι άνθρωποι της Εθνικής ησύχασαν το πρωί όταν οι εξετάσεις τους Τοροσίδη βγήκαν καθαρές, όμως πριν την προπόνηση το ιατρικό επιτελείο διαπίστωσε ότι ο παίκτης έχει οίδημα στο γόνατο και θα προφυλαχθεί τις επόμενες ημέρες.

Το οίδημα που δημιουργήθηκε στο γόνατο του Βασίλη Τοροσίδη, μετά τον τραυματισμό του στο ματς με την Σλοβενία, δεν προκάλεσε ιδιαίτερα ανησυχία στο ιατρικό τιμ της Εθνικής, όμως την επόμενη (27/5) οι πόνοι ήταν τέτοιοι, οι οποίοι τον υποχρέωσαν να παραμείνει στο ξενοδοχείο. Ετσι ο Ξανθιώτης δεν ακολούθησε το κανονικό πρόγραμμα και στο στρατόπεδο της Εθνικής  υπάρχει ανησυχία.

Γενικά, είναι πολύ πιθανό να μείνει εκτός προπονήσεων για περισσότερες από τρεις μέρες  μετά τον τραυματισμό του στο γόνατο, ενώ  αναμένεται να προφυλαχθεί και να μην αγωνιστεί στο φιλικό κόντρα στην Αρμενία.


Τα πάντα πλέον θα εξαρτηθούν από την περίοδο αποθεραπείας που θα χρειαστεί ο τραυματισμός του. Μπορεί να χρειαστεί τρεις μέρες ξεκούρασης, δεν αποκλείεται, όμως, το διάστημα να είναι αρκετά μεγαλύτερο και τελικά να «χάσει» την πρεμιέρα, κάτι το οποίο, φυσικά, δεν θέλει ούτε να σκέφτεται ο Φερνάντο Σάντος.

Περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με την επιστροφή του Έλληνα διεθνή θα γνωρίζουμε αύριο (28/5).