Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

Συνέλαβαν μάνα και κόρη για μεταφορά ναρκωτικών στην Κομοτηνή


Η 19χρονη μετέφερε τις ουσίες μέσω των υπεραστικών λεωφορείων των ΚΤΕΛ και την εντόπισαν να  παραλαμβάνει ένα δέμα, το οποίο στη συνέχεια το παρέδωσε στη 43χρονη μητέρα της
     ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ




Συνελήφθησαν στην Κομοτηνή από αστυνομικούς , δύο γυναίκες (μητέρα και κόρη), ηλικίας 43 και 19 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για μεταφορά ναρκωτικών.


Συγκεκριμένα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, ότι η 19χρονη μεταφέρει ναρκωτικές ουσίες μέσω των υπεραστικών λεωφορείων των ΚΤΕΛ, οι αστυνομικοί την εντόπισαν να παραλαμβάνει ένα δέμα, το οποίο στη συνέχεια το παρέδωσε στη 43χρονη.

Αμέσως επενέβησαν, ακινητοποίησαν και συνέλαβαν τις δύο δράστιδες, διότι εντός του δέματος, βρέθηκαν, επιμελώς κρυμμένες σε μηχανισμό παιδικού παιχνιδιού, τρεις (3) νάιλον συσκευασίες με κατεργασμένη κάνναβη, συνολικού βάρους 25 γραμμαρίων, οι οποίες και κατασχέθηκαν.

Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία όπου διαμένουν οι δύο ημεδαπές, βρέθηκαν επίσης και κατασχέθηκαν:

ένα (1) δενδρύλλιο κάνναβης, ύψους 1,5 μέτρου ένα (1) χάρτινο κυτίο που περιείχε είκοσι οκτώ (28) δισκία φαρμακευτικού σκευάσματος SUBOTEX, το οποίο είχε αποσταλεί, προ μηνός, στη 19χρονη από ευρωπαϊκή χώρα μία (1) συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη αναμεμειγμένη με καπνό, βάρους 4,2 γραμμαρίων 

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπη

.