Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

Άδικη ήττα στην εκπνοή για τους Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης

Εχασαν με 30-31 από
τον Δία Πολίχνης στο
μεγάλο ντέρμπι της Β'
Εθνικής Κατ. Χάντμπολ

   ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ


Ήταν ένας αγώνας μεταξύ δυο δυνατών και ισάξιων ομάδων που επιβεβαίωσαν τον χαρακτηρισμό του ντέρμπι. Η αναμέτρηση μεταξύ του Δία Πολίχνης και των Κυκλώπων στην Αλεξανδρούπολη για την Β΄Εθνική του χάντμπολ, εξελίχθηκε σε ένα πραγματικό θρίλερ για γερά νεύρα που κρίθηκε στα τελευταία 8 δευτερόλεπτα.

Τελικός νικητής οι Θεσσαλονικείς με 31-30, χάρη σε ένα τέρμα που αμφισβητήθηκε πολύ έντονα από τους γηπεδούχους (και δικαίως αφού υπάρχει και σχετικό βίντεο που τους δικαιώνει), με τον παίκτη του Δία που πέτυχε το νικητήριο τέρμα να πατάει εκτός τελικής πλάγιας γραμμής.

Το σπουδαίο αυτό παιχνίδι τα είχε όλα. Αγωνία μέχρι τέλους, συνεχείς ανατροπές στο σκορ, εντυπωσιακές φάσεις, ένταση, νεύρα και αρκετό κόσμο στις εξέδρες που δημιούργησε όμορφη ατμόσφαιρα. Απέναντι σε μια δυνατή και έμπειρη ομάδα οι παίκτες του Ηλία Παπαχρήστου ήταν μαχητικοί παθιασμένοι, κατάφεραν να ανατρέψουν την εις βάρος τους διαφορά των τεσσάρων τερμάτων δέκα λεπτά πριν το τέλος, ισοφάρισαν παρότι βρέθηκαν να χάνουν 28-30 δυο λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα αλλά στο τέλος κάποια λάθη, η έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης και η ατυχία έφεραν την ήττα, με τον τρόπο που προαναφέραμε.

Μια ήττα ήρθε με τρόπο πικρό και άδικο, αλλά η μάχη συνεχίζεται αφού το πρωτάθλημα έχει ακόμη δρόμο. Οι Κύκλωπες έχουν δείξει πολύ καλά στοιχεία σαν ομάδα και μπορούν να τα καταφέρουν περίφημα. Η προσπάθεια συνεχίζεται την επόμενη αγωνιστική με ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι το Σάββατο στα Γιαννιτσά με τον Μίλωνα.

Πριν την έναρξη του αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του Σταύρου Μητούση. Ενός αθλητή και προπονητή ο οποίος πρόσφερε τα μέγιστα στην ομάδα μας. Επίσης οι αθλητές μας φορούσαν μαύρα περιβραχιόνια.


ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 04 - 06, 09 - 10, 13 - 13, 18 - 19, 22 - 26, 30 - 31.

Α. Σ. ΚΥΚΛΩΠΕΣ

Γλήνιας, Ισλανίδης 1, Ξανθόπουλος 3, Κατσαρός 1, Παπαδόπουλος, Καζαντζίδης 7, Ξενοπανάγος, Λιόντος, Θεοδώρου 10, Χαραλαμπίδης 6, Ρουμελιώτης 1, Ναθαναηλίδης, Δρίτσικας 1, Πιστόλας.

ΔΙΑΣ ΠΟΛΙΧΝΗΣ

Καλούδης, Τζιακης 6, Τριανταφυλλίδης 5, Λιώρας 12, Λυμπούδης 1, Πατσιαλάς 3, Αξαρλής 1, Μακρυγιάννης 1, Ψαρρης, Παπαδόπουλος, Μαντζουνης, Τραιανός 2, Σαββίδης.

 
Πηγή:  http://www.thrakisport.gr/