Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

Δηλώσεις μετά τον αγώνα Ελλάδας - Ολλανδίας στην Ορεστιάδα

«Χαρούμενοι για τη βελτίωση της ομάδας μας» δήλωσε ο προπονητής Τάκης Φλώρος, ενώ η Μαρία Νομικού σχολίασε:  «Προσπαθήσαμε, αλλά ήταν πιο δυνατές»


    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ



Ικανοποιημένος από την εμφάνιση της εθνικής ομάδας γυναικών παρά την ήττα με 3-1 από την Ολλανδία για το Ευρωπαϊκό Λιγκ, που διεξάγεται στην Ορεστιάδα, εξέφρασε μετά τον αγώνα ο ομοσπονδιακός τεχνικός Τάκης Φλώρος.

«Τα λάθη μας στην επίθεση στο δεύτερο σετ μας στοίχισαν την ήττα, αφού αν μπορούσαμε να κάνουμε το 2-0 όλα μπορεί να ήταν διαφορετικά. Δεν στεκόμαστε, όμως, εδώ, γιατί πάνω απ’ όλα είμαστε χαρούμενοι για τη βελτίωση της ομάδας μας, κάνοντας βήματα προς τα εμπρός. Χαρήκαμε ιδιαίτερα που παίξαμε μπροστά στου οπαδούς μας και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο στα επόμενα δύο παιχνίδια», τόνισε.

Από την πλευρά της, και η Μαρία Νομικού μίλησε στην web κάμερα του volleynews για την πολύ καλή εμφάνιση της εθνικής ομάδας γυναικών απέναντι στην Ολλανδία, στο Ευρωπαϊκό Λιγκ, που διεξάγεται στην Ορεστιάδα. «Προσπαθήσαμε να κρατήσουμε μέχρι το τέλος την ενέργεια του πρώτου σετ, αλλά η Ολλανδία ήταν καλύτερη», δήλωσε η Ελληνίδα διαγώνια, πιστεύει στη νίκη απέναντι στο Ισραήλ.

.