Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

Πανθρακική συγκέντρωση ενάντια στην ξενοφοβία

Πραγματοποιείται 
απόψε στην Κομοτηνή

                     ΔΙΑΒΑΣΤΕ 
         ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ




Όλοι μαζί μπορούμε να αντιπαρατεθούμε στην φασιστική απειλή στον ρατσισμό και τον εθνικισμό που αντιπροσωπεύει η Χρυσή Αυγή και να σταθούμε  εμπόδιο στην ανάπτυξη του. Απαντάμε άμεσα στο άνοιγμα των γραφείων της Χρυσής Αυγής στην Κομοτηνή, διοργανώνοντας Πανθρακική συγκέντρωσης διαμαρτυρίας κατά του Φασισμού.


Το Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012, στις 6 το απόγευμα, στην Πλατεία Ειρήνης στην Κομοτηνή λέμε ΟΧΙ στις εγκληματικές ενέργειες της Χρυσής Αυγής ενάντια στους μετανάστες, τα τάγματα εφόδου, τον δήθεν  αντισυστημικό και αντιμνημονιακό λόγο και την επιλεγμένη φιλανθρωπία της.
Η Χρυσή Αυγή είναι ο κύριος πρωταγωνιστής και εκφραστής της φασιστικής ιδεολογίας και πρακτικής που βρήκε γόνιμο έδαφος για να αναπτυχθεί στις παρούσες συνθήκες της οικονομικής κρίσης και μέσα από την ρατσιστική και αντιδραστική πολιτική της συγκυβέρνησης.
Καλούμε όλους τους εργαζόμενους, τους άνεργους, τη νεολαία, τους μετανάστες, τους συλλόγους, τα σωματεία, τις πολιτικές οργανώσεις, τους ανένταχτους αγωνιστές να συμμετάσχουν μαζικά στην αντιφασιστική εκδήλωση.