Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012

Θέλει εντός νόμου την Χρυσή Αυγή ο Στυλιανίδης

Διαφωνεί με το ενδεχόμενο να υπάρξει άνωθεν παρέμβαση για να τεθεί εκτός Κοινοβουλίου και να απαγορευθεί η δράση της

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ 
Ο ΥΠ. ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ




 Αντίθετα στο ρεύμα είναι ο υπουργός Εσωτερικών Ευριπίδης Στυλιανίδης ο οποίος δεν συμφωνεί με την επικρατούσα άποψη μεταξύ πολλών βουλευτών να βγει εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή.

Η καλύτερη τιμωρία για τους ακραίους είναι να τους απομονώσει ο ίδιος ο λαός, δηλώνει ο υπουργός Εσωτερικών σε συνέντευξή του στη Real News και είναι αντίθετος με το να κηρυχθεί παράνομη η Χρυσή Αυγή.

Στην ίδια συνέντευξη ο κ. Στυλιανίδης τάσσεται υπέρ της απόλυσης όσων δημοσίων υπαλλήλων κρίθηκαν επίορκοι αλλά ζητάει να μην υπάρξουν αιφνιδιασμοί για τους ενσυνείδητους. Για τα εργασιακά που καίνε, τονίζει ότι οι κυβερνητικοί εταίροι πρέπει να πάνε όλοι μαζί και να αναζητήσουν την συνισταμένη των απόψεών τους.

Για τις λίστες που κυκλοφορούν με πολιτικά πρόσωπα που κατηγορούνται για παράνομο πλουτισμό τονίζει πως «η λιστομαχία βλάπτει σοβαρά τον τόπο. Απομυθοποιεί πολιτικούς και διοικητικούς πρωταγωνιστές του παρελθόντος. Κλονίζει το τραπεζικό σύστημα, αποστερώνοντας τη ρευστότητα που του απέμεινε. Αν υπάρχουν ένοχοι με ονοματεπώνυμο πρέπει να πληρώσουν, όπως γίνεται παντού στην Ευρώπη» αναφέρει.