Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

«Ντόλιο, γουστάρεις να γίνεις υπουργός του Σαμαρά! Να πας στον φίλο του τον Ραγκούση! Εξαιτίας σου έπεσε το ΠΑΣΟΚ στο 4%»

Απίστευτη επίθεση του βουλευτή Ιωαννίνων Μιχάλη Κασσή στον εβρίτη, λίγο μετά την νυχτερινή έκτακτη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ

ΜΑΘΕΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ




Η φτώχεια φέρνει γκρίνια και τα ποσοστά του ΠΑΣΟΚ που βρίσκονται σε ελεύθερη πτώση φέρνουν τσακωμούς δημόσιους μεταξύ βουλευτών και ακούγονται αλήθειες και μάλιστα αιχμηρές.


Προχτες το απόγευμα ο βουλευτής Ιωαννίνων Μ. Κασσής είχε θερμό επεισόδιο με τον 
γνωστό μας εβρίτη βουλευτή και πρώην υφυπουργό  Εσωτερικών του Ραγκούση, τον Γ. Ντόλιο.


Στη γωνία Ιπποκράτους και Σκουφά οι δυο βουλευτές αντάλλαξαν βαριές εκφράσεις όπως λέει το ρεπορτάζ όλων των αθηναϊκών ΜΜΕ.

Μετά λοιπόν τη χθεσινή συνεδρίαση της ΚΟ, έντονο ήταν το επεισόδιο που σημειώθηκε στη γωνία Ιπποκράτους και Σκουφά, μεταξύ του Μιχάλη Κασσή και του Γιώργου Ντόλιου, προφανώς διότι στη συνεδρίαση της Τρίτης, ο κ. Ντόλιος ζήτησε από τον συνάδελφό του, αν δεν θέλει να ψηφίσει τα μέτρα, να παραδώσει την έδρα του, για να εισπράξει την κατηγορηματική άρνηση του βουλευτή Ιωαννίνων.

Σε έξαλλη κατάσταση ο κ. Κασσής, απευθυνόμενος στον κ. Ντόλιο, αλλά εννοούσε και άλλους, είπε: «να ψηφίσω εγώ τα μέτρα για να γίνετε εσείς υπουργοί του Σαμαρά». Ανέφερε και το όνομα του κ. Χρυσοχοϊδη λέγοντας «είναι και ο Χρυσοχοϊδης εδώ, που θέλει να γίνει υπουργός». Επιστρέφοντας στον κ. Ντόλιο του είπε «εσύ Ντόλιο να πας στον φίλο σου τον Ραγκούση».

Και καθώς θυμήθηκε ότι ο Ντόλιος του ζήτησε να παραδώσει την έδρα του, είπε: «Να φύγω εγώ για να έρθει ο Σάκης Οικονόμου να κάνει τον υποτακτικό του Λοβέρδου και να κάνει σουλάτσα». Κάποια στιγμή ενοχλήθηκε από την παρουσία των δημοσιογράφων, στους οποίους είπε «τι κοιτάτε ρε σεις, ο Βενιζέλος με αυτούς εδώ έφερε το κόμμα στο 4%».