Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

Θρακιώτες είδαν από κοντά στην Πόλη το... τρίποντο της χρονιάς

Ο Σλούκας ευστόχησε  στο τέλος του αγώνα Γαλατά - Ολυμπιακός πίσω από την σέντρα και έστειλε το ματς στην παράταση, όμως αυτό δεν ήταν αρκετό για να φύγει νικήτρια η ελληνική ομάδα
     ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ




Σπουδαία ευκαιρία να φύγει με το «διπλό» από την Κωνσταντινούπολη έχασε ο Ολυμπιακός, που ηττήθηκε στην παράταση με 78-77 από τη Γαλατάσαραϊ.

Οι Πειραιώτες κατάφεραν να επιστρέψουν από το -14, στέλνοντας την αναμέτρηση στην παράταση, δεν εκμεταλλεύτηκαν όμως την ευκαιρία, φεύγοντας με σκυμμένο κεφάλι από το «Αμπντί Ιπεκτσί». Ο Κώστας Σλούκας με απίστευτο τρίποντο είχε ισοφαρίσει σε 69-69 στην κανονική περίοδο, ο ίδιος δεν κατάφερε να χαρίσει τη νίκη στην ομάδα του στο έξτρα πεντάλεπτο όταν αστόχησε σε δίποντο, 2’’ πριν από το φινάλε. Ο Πρίντεζης πήρε το ριμπάουντ, ο Γκετσεβίτσιους δοκίμασε για τρεις, αλλά ούτε αυτός βρήκε στόχο.

Δήμιος για το συγκρότημα του Ντούσαν Ίβκοβιτς ήταν ο πρώην «ερυθρόλευκος», Τζαμόν Γκόρντον, που οδήγησε την ομάδα του στην κατάκτηση του πρώτου ροζ φύλλου της στο Top 16 της Ευρωλίγκας. Από την πλευρά του, ο Ολυμπιακός με την ολοκλήρωση των πρώτων δύο αγωνιστικών παραμένει χωρίς νίκη (0-2), με το έργο του για την πρόκρισή του στα πλέι οφ να δυσκολεύει. Επόμενος αντίπαλός του, η Εφές Αναντόλου, στο ΣΕΦ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τον αγώνα παρακολούθησαν και μέλη του Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθόσφαιρας Θράκης, που αντί 60 ευρώ ο καθένας συμμετείχαν στην διήμερη εκδρομή που διοργανώθηκε στην Πόλη. Αναχώρησαν νωρίς το πρωί από την Ορεστιάδα και θα επιστρέψουν αύριο, αφού θα διανυχτερευσουν στην Κωνσταντινούπολη.