Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

Νέα ομαδική δηλητηρίαση από μανιτάρια στην Θράκη!


Λίγες ημέρες πέρασαν από τότε που ένδεκα νεαροί κινδύνευσαν να χάσουν ακόμη και τη ζωή τους στην Ξάνθη και το ίδιο σκηνικό επαναλήφθηκε με άλλα οκτώ άτομα, αυτή τη φορά στο Σουφλί!

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ


Λίγες ημέρες πέρασαν από τότε που ένδεκα νεαροί κινδύνευσαν να χάσουν ακόμη και τη ζωή τους στην Ξάνθη όταν κατανάλωσαν μανιτάρια που είχαν μαζέψει οι ίδιοι χωρίς να γνωρίζουν ότι ήταν δηλητηριώδη και το ίδιο σκηνικό επαναλήφθηκε με άλλα οκτώ άτομα, αυτή τη φορά στο Σουφλί!

Το περίεργο στη νέα υπόθεση ομαδικής δηλητηρίασης, είναι ότι τα θύματα γνώριζαν να ξεχωρίζουν τα δηλητηριώδη μανιτάρια από αυτά που μπορούν να φαγωθούν και μάλιστα μαζεύουν εδώ και πολλά χρόνια στην περιοχή του χωριού Γιαννούλη χωρίς να έχουν πάθει το παραμικρό! Ίσως, όμως, κατά λάθος μάζεψαν και κάποιο μη ασφαλές ή, όπως υποστηρίζουν, στην περιοχή κάποιοι είχαν ρίξει φυτοφάρμακο.

Το γεγονός είναι ότι κατέφυγαν με φρικτούς πόνους στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης, όπου οι γιατροί κατάφεραν να τους σώσουν. Οι τέσσερις από αυτούς παρέμειναν στο νοσοκομείο καθώς η κατάστασή τους ήταν πιο σοβαρή, ενώ οι υπόλοιποι τέσσερις πήραν εξιτήριο μετά από διήμερη νοσηλεία.