Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

Γεύμα Πάγκαλου με τους μειονοτικούς βουλευτές και δήμαρχους



Εγινε στο ξενοδοχείο Μ. Βρετανία αλλά χωρίς πολιτική συζήτηση, ούτε οικονομική

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Ίσως είναι η πρώτη φορά που μετά το τέλος του ραμαζανιού υψηλόβαθμα κυβερνητικά στελέχη προσκαλούν μειονοτικούς βουλευτές, αλλά και δημάρχους για γεύμα και μάλιστα στο εστιατόριο της Μεγάλης Βρετανίας.

Το γεύμα οργανώθηκε από τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης κ. Θ. Πάγκαλο και σ΄ αυτό πήραν μέρος η υπουργός Παιδείας κυρία Άννα Διαμαντοπούλου, ο γενικός γραμματέας Θρησκευμάτων κ. Γ. Καλαντζής οι δύο βουλευτές του ΠαΣοΚ κκ. Αχμέτ Χατζηοσμάν και Τσετίν Μανατζή και μειονοτικοί δήμαρχοι από τη Θράκη.

Το γεύμα συνέπεσε με την ψήφιση στη Βουλή της δημιουργίας τζαμιού στον Βοτανικό, αλλά δεν έγινε γι΄ αυτόν τον λόγο. Απλώς, όπως «Το Βήμα» πληροφορείται, η κυβέρνηση διά του αντιπροέδρου κ. Πάγκαλου ήθελε να προσκαλέσει τους μειονοτικούς σε γεύμα με την ευκαιρία του τέλους του ραμαζανιού.

Πολιτική συζήτηση δεν έγινε, ούτε οικονομική, παρά μόνον συζητήσεις για προβλήματα (ύδρευσης και άρδευσης, μεταφορών, ηλεκτροδότησης κτλ.) που έχουν οι δήμαρχοι στην περιοχή τους, τα ίδια, δηλαδή, προβλήματα έχουν και άλλοι δήμοι ανά την Ελλάδα.


Πηγή:  http://www.tovima.gr/