Τετάρτη, 7 Νοεμβρίου 2012

Ουρές στο Σουφλί για το ΑΤΜ της κρίσης που μοίραζε χρήματα χωρίς να τα χρεώνει!!!

Το... θαυματουργό μηχάνημα αυτόματης ανάληψης εμφανίστηκε στον Έβρο

ΠΩΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΒΗ 
ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ; Το... ευχάριστο νέο κυκλοφόρησε γρήγορα από στόμα σε στόμα και δημιουργήθηκε ατελείωτη ουρά από πολίτες που έκαναν αναλήψεις χρημάτων


Το... θαυματουργό ΑΤΜ φάνηκε στο ακριτικό Σουφλί και -όπως καταλαβαίνετε- μετά τον πρώτο πολίτη που το αντιλήφθηκε, έγινε ο κακός χαμός! Η ουρά που σχηματίστηκε ξεπερνούσε και αυτές που σχηματίζονταν στις «καλές» μέρες στις εφορίες!

Ο διευθυντής της τράπεζας βγήκε έξω για να δει τι συμβαίνει και όταν πληροφορήθηκε την αιτία της ουράς, πανικόβλητος ζήτησε να διακοπεί η λειτουργία του ΑΤΜ.

Φυσικά, αναζητήθηκε η αιτία του πολύ ευχάριστου (για τους πολίτες μόνο, φυσικά) λάθους, που σύμφωνα με το thebest.gr, ήταν η απροσεξία ενός υπαλλήλου της τράπεζας που έβαλε τα 50ευρα στη θέση που μπαίνουν τα 20εύρα!

Οι ευχές «πάντα τέτοια» δεν φαίνεται να «καλάρεσαν» στον διευθυντή της τράπεζας, ο οποίος ενδεχομένως να εξετάσει και την τιμωρία του υπαλλήλου. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του τοπικού τύπου, σκοπεύει να ζητήσει τα χρήματα πίσω από τους τυχερούς που εκμεταλλεύτηκαν το «γενναιόδωρο» ΑΤΜ...