Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

Τι συζήτησαν οι αστυνομικοί της Θράκης με τον διευθυντή του Δένδια

Για ποιες δεσμεύσεις του υπουργού Δημοσίας Τάξεως υπήρξαν διαβεβαιώσεις ότι εξακολουθούν να ισχύουν;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ...



Την Τετάρτη 12-12-2012 και ώρα 13:00, πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, συνάντηση των Προέδρων των Ενώσεών μας και του Προέδρου της Π.Ο.ΑΣ.Υ. κ. ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΥ Χρήστου, με τον κ. ΠΕΡΔΙΚΗ Δημήτριο Διευθυντή του Γραφείου του Υπουργού κ. ΔΕΝΔΙΑ Νικολάου.


Συζητήθηκαν τα προβλήματα που απασχολούν τα μέλη μας καθώς και αυτά που έχουν ανακύψει με την δημιουργία Κέντρων Φύλαξης Παράνομων Μεταναστών εντός των εγκαταστάσεων των Τ.Δ.Α. Κομοτηνής και Ξάνθης, αλλά και με την εφαρμογή των σχεδίων  «ΠΟΣΕΙΔΩΝ» και  «ΑΣΠΙΔΑ» στην περιοχή του Έβρου.

Επίσης τονίστηκε από πλευράς μας ότι, δεν πρέπει η Φυσική και Πολιτική μας ηγεσία να μας βλέπει ως εχθρούς, ακόμα και όταν οι απόψεις μας είναι αντίθετες από τις δικές τους, αφού ο μοναδικός γνώμονας των ενεργειών μας είναι η προσφορά καλύτερων υπηρεσιών του Οργανισμού μας προς τους πολίτες, αλλά και η διασφάλιση αξιοπρεπών συνθηκών εργασίας των μελών μας.

Από την πλευρά του ο κ. ΠΕΡΔΙΚΗΣ Δημήτριος, μας διαβεβαίωσε ότι ισχύει η δέσμευση του κ. Υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη όσον αφορά την προσωρινότητα στη λειτουργία Κέντρων Φύλαξης Παράνομων Μεταναστών εντός των εγκαταστάσεων των Τ.Δ.Α. Κομοτηνής και Ξάνθης και δήλωσε ότι αναζητούνται από το Υπουργείο χώροι που να διαμορφωθούν κατάλληλα ώστε να μεταφερθούν σ΄ αυτούς οι παράνομοι μετανάστες.

Επίσης, δήλωσε ότι κατανοεί την αγωνία μας και αναγνωρίζει το δίκαιο των αιτημάτων μας για την επίλυση των προβλημάτων που έχουν ανακύψει στις Υπηρεσίες μας, τα οποία όμως άπτονται του επιχειρησιακού σχεδιασμού και για το λόγο αυτό θα τα διαβιβάσει στην Φυσική μας Ηγεσία προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες για την επίλυσή τους.

Πέμπτη 13-12-2012
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Σ.Κ.Α. ΞΑΝΘΗΣ
ΜΑΛΛΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Ε.Α.Υ.ΡΟΔΟΠΗΣ
ΤΖΑΤΖΑΝΑ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Σ.Ε.Α.Υ. ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ
Χ#ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Σ.Ε.Α.Υ. ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ
ΔΗΜΟΥΤΣΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ