Τρίτη 3 Απριλίου 2012

Σκόρπισαν χρήματα στον δρόμο στην προσπάθεια διαφυγής τους οι δύο ληστές της Εθνικής των Σαπών

Ανθρωποκυνηγητό για να εντοπιστούν οι ληστές δράστες που σύμφωνα με νεώτερους υπολογισμούς απέσπασαν ως λεία 9.400 ευρώ από την τράπεζα
           ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΩΤΕΡΑ


Σε ανθρωποκυνηγητό για να εντοπίσουν τους ληστές των Σαπών έχει επιδοθεί από τις 8 το πρωί σύσσωμη η δύναμη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ροδόπης.

Η ένοπλη ληστεία σημειώθηκε μόλις το υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας άνοιξε τις πύλες του για το κοινό. Στο εμπορικότερο δρόμο του οικισμού και ενώπιων δεκάδων περαστικών και επαγγελματιών, δύο κουκουλοφόροι, που επέβαιναν σε μηχανή μεγάλου κυβισμού, σταμάτησαν μπροστά την τράπεζα.

Ένας από αυτούς εισήλθε στο υποκατάστημα και απειλώντας με όπλο τους υπάλληλους, καθώς και έναν πελάτη που εκείνη την ώρα βρισκόταν μέσα, αφαίρεσε από τον ταμία το ποσό των 9.400 ευρώ.

Ο δράστης ανέβηκε στη μηχανή όπου τον περίμενε ο συνεργός του και εξαφανίστηκαν με κατεύθυνση προς τον οικισμό της Συκορράχης. Στη στροφή του δρόμου που οδηγεί προς Κασσιτερά και Συκορράχη οι δύο ληστές παράτησαν τη μηχανή και διέφυγαν με άλλο μέσο προς άγνωστο προορισμό.

Στην προσπάθεια τους να ξεφύγουν γρήγορα οι ληστές έχασαν μερικά χρήματα στο δρόμο, ενώ ένας εκ των δραστών έχασε το καπέλο που φορούσε.

Η αστυνομική έρευνα για τον εντοπισμό των ληστών βρίσκεται σε εξέλιξη, ενώ αναστάτωση έχει προκληθεί στην τοπική κοινωνία των Σαπών που διαπιστώνει μέρα με την μέρα την κατακόρυφη αύξηση σοβαρών κρουσμάτων εγκληματικότητας.

 
Πηγή:  http://www.xronos.gr/