Πέμπτη, 20 Δεκεμβρίου 2012

Σε τουρκικά χέρια η ΣΕΚΑΠ στη Θράκη!!!

Η προσφορά που κατατέθηκε από την γείτονα χώρα θεωρείται η πιο σημαντική για την ελληνική Συνεταιριστική Καπνοβιομηχανία που εδρεύει στην Ξάνθη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ
Σε τουρκικά χέρια η ΣΕΚΑΠ στη Θράκη. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Birlik , “κατατέθηκε σοβαρή πρόταση από την εταιρία Εξωτερικού Εμπορίου και Μεταφορών SEBA ΑΕ. Αναφέρεται πως από τις πέντε εταιρίες που έχουν υποβάλει προστάσεις για την ΣΕΚΑΠ, προτάσεις οι οποίες αξιολογούνται από την ATEBANK, η σοβαρότερη ανήκει στην εταιρία Εξωτερικού Εμπορίου και Μεταφορών SEBA Α.Ε.”!

Η εφημερίδα υποστηρίζει ότι “η εταιρία SEBA συνεργάζεται για πολλά χρόνια με την ΣΕΚΑΠ αλλά καθώς και η ATEBANK θα λάβει υπόψη της την μουσουλμανική μειονότητα που ζει εδώ, αναμένεται η απόφαση να είναι θετική για την SEBA.

Αναφέρεται πως για άγνωστο λόγο την τελευταία στιγμή απέσυραν το ενδιαφέρον τους για την ΣΕΚΑΠ η εταιρία DAMCO ENERGY του Καπελούζου και η αμερικανική εταιρία York Capital Management Global Advisors”.
\
"Κάποιος δεν πρέπει να βάλει φρένο; Αλλά ποιος ασχολείται", είναι το σχόλιο του tourkikanea.gr που αναδημοσιευει μεταφρασμένη στα ελληνικά την είδηση...