Δευτέρα 23 Αυγούστου 2010

Ετοιμάζεται για το ΟΑΚΑ η Ξάνθη

Πρεμιέρα την Παρασκευή στο πρωτάθλημα κόντρα στον πρωταθλητή Παναθηναϊκό

Μάθετε όλα τα τελευταία νέα της Skoda



Στην τελευταία εβδομάδα της προετοιμασίας της μπαίνει από την Δευτέρα η Skoda Ξάνθη, αφού στο τέλος αυτής και πιο συγκεκριμένα την Παρασκευή 27/08, αρχίζουν οι αγωνιστικές της υποχρεώσεις και μάλιστα την ξανθιώτικη ομάδα περιμένει μια πολύ δύσκολη αρχή, αδού στην πρεμιέρα αντιμετωπίζει τον περσινό πρωταθλητή Παναθηναϊκο. Μπορεί να φαντάζει δύσκολο ένα θετικό αποτέλεσμα στο ΟΑΚΑ, όμως οι ξανθιώτες είναι σίγουροι ότι θα τα καταφέρουν.


Θετικό ρόλο στην ψυχολογία των ποδοσφαιριστών του Νίκου Κεχαγιά έχει παίξει και το γεγόνος της θεαματικής εκδήλωσης για την παρουσίαση των ποδοσφαιριστών της ομάδας, αφού χιλιάδες ήταν οι φίλοι που βρέθηκαν στα Πηγάδια για να την παρακολουθήσουν, δίνοντας το μήνυμα ότι φέτος θα είναι δίπλα τους από την πρώτη στιγμή. Για το παραπάνω γεγονός εξαιρετικά ικανοποιημένοι είναι και οι παράγοντες της ομάδας, αφού είδαν με τα μάτια τους την θερμή υποστήριξη που έχουν οι προσπάθειες τους και μάλιστα σε περιόδο διακοπών.

Φέτος και από τα φιλικά ακόμα η Ξάνθη έχει δείξει ότι είναι πολύ δυνατή, ότι διαθέτει μια πολύ σκληρή άμυνα και ότι στις αντεπιθέσεις είναι πολύ επικίνδυνη. Αυτό το αποδεικνύουν και οι αριθμοί. Μοναδικό πρόβλημα είναι το τελείωμα των φάσεων, αφού σε πολλούς από τους αγώνες αυτό ήταν ορατό. Το πρόβλημα αυτό θα λυθεί πιθανότατα απ' έξω με κάποια ακόμη προσθήκη επιθετικού που θα πλαισιώσει τον Έλιγκτον στην επίθεση, όμως όλα αυτά δεν είναι δεδομένα μιας και η ομάδα έχει και άλλους παίκτες σε εκείνη την θέση, από τους οποίους περιμένει περισσότερα πράγματα. Δύο ονομάτα που έχουν ακουστεί στην μεταγραφολογιά των τελευταίων ημερών, είναι του Έντι Τζόνσον που πέρυσι αγωνίστηκε και με την ομάδα του Άρη, αλλά και του Μακούμπα Καντζί που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Αμερικής. Σε καμία περίπτωση μια από αυτές τις πιθανές μεταγραφές δεν είναι επιβαιβεωμένη καθώς η ξανθιώτικη ΠΑΕ συνεχίζει εδώ και χρόνια να κρατάει την γνωστή μυστική της στάση, στο θέμα των μεταγραφών.

Στα θετικά περνάει η επιστροφή στις πλήρης προπονήσεις της ομάδας του Σπύρου Βάλλα, αφού πλέον ξεπέρασε το στάδιο της αποθεραπείας μετά και την εγχείρηση του και αναμένεται σύντομα να ανεβάσει ρυθμό και να μπεί ξανά στον βασικό κορμό της ομάδας. Ένας ακόμα παίκτης της Ξάνθης, ο Αργεντίνος Ντιέγκο Κιντάνα, δείχνει να είναι σε καλύτερη στάση μετά και τον τραυματισμό του και έχει ξεκινήσει από την περασμένη εβδομάδα ατομικό πρόγραμμα.

 
Πηγή:  http://www.thrakisport.gr/