Δευτέρα 23 Αυγούστου 2010

Χιλιάδες κόσμου στη συναυλία του Δάντη

Ξεσηκώθηκε η νεολαία – αν και περπάτησε χιλιόμετρα για να πάει


Ολοκληρώθηκαν έτσι οι Γιορτές Νέστου 2010
ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ



Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι φετινές Γιορτές Νέστος 2010 το βράδυ της Κυριακής.

Αρκετές χιλιάδες κόσμου βρέθηκαν το βράδυ της Κυριακής στην όχθη του ποταμού, στη Γαλάνη για τη συναυλία των Χρήστου Δάντη-Γιώργου Παπαδόπουλου με την οποία ολοκληρώθηκε το τριήμερο φεστιβάλ φύσης και πολιτισμού που διοργάνωση η Νομαρχία Ξάνθης.

Στη διάρκεια των εκδηλώσεων πολλοί ήταν οι ξανθιώτες που συμμετείχαν στις δράσεις των γιορτών Νέστος 2010 ενώ, όπως πάντα, η μεγάλη μάζα του κόσμου βρέθηκε στο Νέστο για τη συναυλία που ολοκληρώνει, όπως πάντα τις εκδηλώσεις. Στο χώρο της Γαλάνης λειτούργησαν εκθέσεις φωτογραφίας και περίπτερα πολιτιστικών συλλόγων της περιοχής.

Σημαντικό στοιχείο της φετινής διοργάνωσης ήταν το γεγονός ότι το αισθητά μικρότερα κόστος των εκδηλώσεων, λόγω κρίσης, δεν επηρέασε τη συμμετοχή στις εκδηλώσεις αλλά και δεν έγινε αντιληπτό από το κοινό.

Ο κόσμος στη συναυλία της Κυριακής , που δεν μετακινήθηκε με τα minibus- περπάτησε και πάλι μερικά χιλιόμετρα για να βρεθεί από τον οικισμό της Γαλάνης στο χώρο του Νέστου ενώ καλή ιδέα θα ήταν να παραδειγματιστούν αρκετοί από τους -τρεις μόνο- ποδηλάτες που χρησιμοποίησαν τα ποδήλατά τους για να φτάσουν στο ποτάμι.


 
Πηγή: http://www.xanthipress.gr/