Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

Εξαιρετικές εντυπωσεις από το διήμερο ποδηλασίας Ξάνθη-Ζλάτογκραντ

ΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΥΝΟΛΙΚΑ 45 ΠΟΔΗΛΑΤΕΣ

ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΑΝ ΣΤΙΣ ΘΕΡΜΕΣ -ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ΠΟΔΗΛΑΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ
        ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Με εξαιρετικές εντυπώσεις επέστρεψαν από το διήμερο ποδηλασίας από την Ξάνθη μέχρι το Zλάτογκραντ οι περίπου 45 ποδηλάτες που συμμετείχαν.

Ήταν ποδηλάτες από την Ξάνθη αλλά και άλλες πόλεις που πήραν μέρος στο διήμερο Ειρήνης και Φιλίας μετά από πρωτοβουλία του γνωστού ποδηλάτη της πόλης Σταύρου Παπαδόπουλου. Οι ποδηλάτες ξεκίνησαν τη διαδρομή τους το μεσημέρι του Σαββάτου από την Κεντρική Πλατεία. Κατευθύνθηκαν βόρεια μέσα από τα πομακοχώρια και κατέληξαν το βράδυ στις Θέρμες, όπου και διανυκτέρευσαν.

Το πρωί της Κυριακής η ομάδα των ποδηλατών πέρασε τα σύνορα στο μεθοριακό σταθμό Αγ. Κωνσταντίνου και έφτασε μέχρι το Ζλάτογκραντ, όπου υπήρχαν βούλγαροι ποδηλάτες και τοπικές αρχές που υποδέχτηκαν τους αθλητές από την Ξάνθη.

Η αποστολή επέστρεψε μέχρι το απόγευμα της Κυριακής πίσω στην Ξάνθη, ενώ όλοι οι συμμετέχοντες εξέφρασαν την ικανοποίηση και τη χαρά τους για τη μοναδική εμπειρία και την ευχάριστη διαδρομή που συνδυάστηκε με πολύ καλές καιρικές συνθήκες. Οι φίλοι της ποδηλασίας ανανέωσαν το ραντεβού τους για μια νέα περιπέτεια, σύντομα.


Πηγή:  http://www.xanthipress.gr/