Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2010

Εικοσιτετράωρη απεργία στα ΜΜΕ

Από τις 6.00 το πρωί της Τρίτης ως τις 6.00 το πρωί της Τετάρτης

Δεν έχει σήμερα εκπομπές και ειδήσεις, ούτε αυριο εφημερίδες

Δεν θα ανεβάζει ειδήσεις και το δικό μας blog σε ένδειξη συμπαράστασης, αλλά...





Εικοσιτετράωρη απεργία πραγματοποιούν οι εργαζόμενοι στο χώρο των ΜΜΕ από τις 6.00 το πρωί της Τρίτης 30 Νοεμβρίου έως τις 6.00 το πρωί της Τετάρτης 1 Δεκεμβρίου, καταγγέλλοντας λεηλασία των εργασιακών και ασφαλιστικών τους δικαιωμάτων, με κατάργηση Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας και μαζικές απολύσεις από μεγάλα κεντρικά ΜΜΕ.
Άλλωστε μόλις τον τελευταίο μήνα σημειώθηκαν δύο ηχηρά λουκέτα με την "Απογευματινή" και πιο πρόσφατα το "Βήμα", ενώ ζοφερή είναι η κατάσταση και στα άλλα ΜΜΕ τόσο στην Αθήνα όσο και στην επαρχία, άρα και στην Θράκη, όπου επίσης σημειώνονται απολύσεις. Για αυτόν τον λόγο σήμερα δεν έχει ειδήσεις και εκπομπές στα κανάλια, ενώ αύριο δεν θα κυκλοφορήσουν εφημερίδες.

Αν και ως blog δεν έχουμε δέσμευση έναντι... εργοδοτών, χώρια που δεν δηλώνουμε και δημοσιογράφοι οι περισσότεροι της παρέας του "thrakilive", σεβόμενοι τον αγώνα των επαγγελματικών λειτουργών της ενημέρωσης  που απεργούν στην Θράκη, δεν θα έχουμε αναρτήσεις το προσεχές εικοσιτετράωρο. Αν συμβεί πάντως κάτι σοβαρό και αξιοσημείωτο, να είστε σίγουροι ότι θα το μεταδώσουμε κανονικά...
.