Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2010

Αποκάλυψη: Πλαστές ταυτότητες Θρακιωτών είχαν οι κατηγορούμενοι για τρομοκρατία

Κυκλοφορούσαν με αυτές και τις χρησιμοποιούσαν για διάφορες συναλλαγές, τις ενοικιάσεις των γιαφκών κλπ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ


Τέσσερις φωτογραφίες ταυτότητας των κατηγορούμενων για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση, τρομοκρατικές πράξεις, προμήθεια και κατοχή εκκριτικών και διακεκριμένη οπλοκατοχή, που απεικονίζουν τους Καραγιαννίδη Γεώργιο και Αντωνίου Στυλιανή, δημοσιοποιήθηκαν σήμερα από την Αστυνομία.

Επιπλέον, δόθηκαν δημοσιότητα τα στοιχεία από τις 33 πλαστές ταυτότητες που χρησιμοποιούσαν και με τις οποίες προχωρούσαν σε αξιόποινες πράξεις όπως αγορές, έκδοση πιστωτικών καρτών αλλά και ενοικιάσεις των γιαφκών. Τα προσωπικά στοιχεία ατόμων, (όπως βρέθηκαν) στην κατοχή των συλληφθέντων, πιθανολογείται ότι έχουν χρησιμοποιηθεί στην κατάρτιση πλαστών εγγράφων (ενδεχομένως και σε συνδυασμό με τη χρήση των ανωτέρω φωτογραφιών), στην ενοικίαση κρησφύγετων της τρομοκρατικής οργάνωσης, στη διενέργεια οικονομικών συναλλαγών γενικότερα (σύναψη δανείων, έκδοση πιστωτικών καρτών, ενοικίαση οχημάτων, κλπ) ή σε άλλες παράνομες δραστηριότητες.

Μάλιστα, όπως διαπιστώνει  το http://thrakilive.blogspot.com/ σε δύο τουλάχιστον περιπτώσεις οι ταυτότητες αφορούν πρόσωπα από την Θράκη και συγκεκριμένα τον Εβρο. Πρόκειται για τον Ανέστη Παρουσίση από την Ορεστιάδα και την Ελένη Τζιαμπαζάκη από το Διδυμότειχο. Η Αστυνομία παρακαλεί οποιονδήποτε γνωρίζει κάτι ή έχει συνάψει συναλλαγή εμ αυτά τα πρόσωπα να επικοινωνήσει μαζί της.




.