Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2010

Τρελλό πανηγύρι για τους Θρακιώτες οπαδούς Αρη και ΠΑΟΚ

Αποκλείστηκε η ΑΕΚ, πέρασαν όμως οι δύο της Θεσ/νίκης
Στις 2.00 το μεσημέρι της Παρασκευής η κλήρωση για
τους 32 του Europa League
       ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ
      ΠΙΘΑΝΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ


Mπορεί τελικά η ΑΕΚ να μην τα κατάφερε και να ηττήθηκε πριν λίγο στο ΟΑΚΑ από τη Ζενίτ με 0-3 αλλά οι ομάδες της Θεσσαλονίκης μας έβγαλαν κάτι παραπάνω από ασπροπρόσωπους και πέτυχαν ιστορικές προκρίσεις στους «32» του Europa League!

Το δρόμο άνοιξε χθες ο ΠΑΟΚ που πραγματοποιώντας μεγάλη εμφάνιση επικράτησε εκτός έδρας με 0-1 επί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ στην παγωμένη Κροατία, στέλνοντας στα ουράνια τους χιλιάδες φιλάθλους του (και στην Θρλακη). Σήμερα, εξάλλου, ήταν η μέρα του «θεού του Πολέμου» Άρη ο οποίος έδειξε ότι και ήθελε και μπορούσε αυτή την ιστορική πρόκριση. Οι «κίτρινοι» δεν ήθελαν να «πετάξουν στα σκουπίδια» τη μεγαλειώδη νίκη επί της Ατλέτικο στην Ισπανία και δεν άφησαν πολλά περιθώρια στη Ρόζενμποργκ την οποία «υπέταξαν» με 2-0 μπροστά σε χιλιάδες οπαδούς τους, δεκάδες από τους οποίους ταξίδεψαν στην Θεσσαλονίκη από τους τρεις νομούς της περιοχή μας. Έτσι, άφησαν εκτός διοργάνωσης την κάτοχο του τροπαίου, Ατλέτικο, την οποία κέρδισαν δύο φορές!

Και ενώ όλοι περίμεναν την «Ένωση» να ολοκληρώσει άλλη μια μεγάλη βραδιά για το ελληνικό ποδόσφαιρο πετυχαίνοντας και αυτή με τη σειρά της την πρόκριση, η ΑΕΚ δεν κατάφερε να πάρει ούτε την ισοπαλία από τη δαιμονιώδη Ζενίτ η οποία επικρατώντας με 0-3 στο ΟΑΚΑ έκανε το 6 στα 6 στη φάση των ομίλων.

Οι υποψήφιοι αντίπαλοι Άρη και ΠΑΟΚ:

Γκρουπ «δυνατών»: Μάντσεστερ Σίτι, Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Λεβερκούζεν, Βιγιαρεάλ, Ντιναμό Κιέβου, Στουτγκάρδη, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Ζενίτ, Άγιαξ, Αϊντχόφεν, Παρί Σεν Ζερμέν, Λίβερπουλ, Πόρτο, Σπαρτάκ Μόσχας, Μπράγκα, Τβέντε.

Γκρουπ «αδυνάτων»: Λεχ Πόζναν, ΆΡΗΣ, Λιλ, ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ, ΠΑΟΚ, Σπάρτα Πράγας, Άντερλεχτ, Γιούνγκ Μπόις, Μέταλιστ, Σεβίλλη, Νάπολι, Μπεσίκτας, Ρούμπιν, Βασιλεία, Ρέιντζερς, Μπενφίκα.

Η κλήρωση  θα γίνει  στις 14.00 το μεσημέρι της Πέμπτης και θα βγάλει τα ζευγάρια τόσο για τη φάση των «32» όσο και αυτή των «16». Οι αγώνες της φάσης των «32» θα γίνουν στις 17 και 24 Φεβρουαρίου, ενώ τα ματς στους «16» θα γίνουν 10 και 17 Μαρτίου.

.