Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010

Στην Βιομηχανία Ζάχαρης Ορεστιάδας η Ντόρα Μπακογιάννη


Τι δήλωσε
κατά την δεύτερη ημέρα
της περιοδείας της στον Έβρο;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Η πρόεδρος του κινήματος «Δημοκρατική Συμμαχία» Ντόρα Μπακογιάννη, στο πλαίσιο της περιοδείας της στο Νομό Έβρου, επισκέφθηκε σήμερα το εργοστάσιο Ζαχάρεως. Αμέσως μετά έκανε την ακόλουθη δήλωση:


«Μέσα σε μια κατάσταση γενικευμένης οικονομικής κρίσης όπου σε ολόκληρη την Ελλάδα περνάμε πάρα πολύ δύσκολα και ο μεγαλύτερος εφιάλτης είναι η ανεργία, επισκέφτηκα το εργοστάσιο Ζαχάρεως και συζήτησα και με τον Δήμαρχο Ορεστιάδας για τα προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζει η Ορεστιάδα.

Κυρίως στο εργοστάσιο Ζαχάρεως πρέπει να εντοπίσουμε όλο μας το ενδιαφέρον για να δούμε πως θα μπορέσουμε να συνεργαστούμε όλοι στο εσωτερικό και στο εξωτερικό ώστε να κρατηθούν οι θέσεις εργασίας και να μπορέσει το εργοστάσιο να δει καλύτερες μέρες.

Συζητήσαμε με τους εργαζομένους και δεσμευτήκαμε ως Δημοκρατική Συμμαχία να συμβάλλουμε ώστε να υπάρξει ελπίζω ένα σχέδιο ανάταξης του εργοστασίου.

Λυπάμαι που διαπιστώνω ότι μέχρι στιγμής ούτε η κυβέρνηση ούτε η Αγροτική Τράπεζα έχουν καταθέσει ένα τέτοιο σχέδιο υπόψη τον εργαζομένων και τον φορέων που ενδιαφέρονται για το μέλλον του εργοστασίου το οποίο βεβαίως άπτεται του μέλλοντος της Ορεστιάδας».

.