Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

Δύο συλλήψεις στο Λουτρό Έβρου για τρία κιλά νακρωτικών

23χρονος και 23χρονη διακινούσαν τις ουσίες και αποκόμιζαν κέρδη από το εμπόριο

Είχαν σπίτι τους και ζυγαριές ακριβείας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ


Συνελήφθησαν την 23.15΄ ώρα της 21/02/2011, στο Λουτρό Έβρου, από Αστυνομικούς του Τ.Δ.Ν.Αλεξ/πολης, ένας 23χρονος ημεδαπός και μία 23χρονη ημεδαπή, για παράβαση του Ν. περί Ναρκωτικών.

Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφορίας, σύμφωνα με την οποία ο ανωτέρω κατείχε στην οικία του μεγάλη ποσότητα κάνναβης, την οποία διακινεί με την 23χρονη στην περιοχή της Αλεξ/πολης, Αστυνομικοί της ως άνω Υπηρεσίας τους προσήγαγαν στην Υπηρεσία και κατόπιν διενεργήθηκε νομότυπη έρευνα στην οικία του 23χρονου, όπου βρέθηκαν: α) στην αυλή της οικίας δύο αυτοσχέδιες συσκευασίες περιέχουσες ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 55 γραμμαρίων, β) σε θαμνώδη περιοχή στα όρια της αυλής, εντός υδραυλικού σωλήνα, τρεις αυτοσχέδιες συσκευασίες περιέχουσες συνολικά 1.466 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και γ) εντός της οικίας ένας ηλεκτρονικός ζυγός ακριβείας, με ίχνη κάνναβης.

Κατασχέθηκαν συνολικά 1.521 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και ο ηλεκτρονικός ζυγός. Επίσης κατασχέθηκαν τρία κινητά τηλέφωνα και 50,00 €, ως χρησιμοποιηθέντα και προερχόμενα από διακίνηση ναρκωτικών.

Οι συλληφθέντες παραπέμφθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Αλεξ/πολης.

Την προανάκριση ενήργησε το Τ.Δ.Ν.Αλεξ/πολης.

.