Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011

Ανακάλεσε ο πυροσβέστης όσα είπε κατά του Λαμπάκη

Όπως έγινε γνωστό από τον Δήμο Αλεξ/πολης, ο εκπρόσωπος των πυροσβεστών ΑΜ-Θ Λεωνίδας Καραγκούνης ανακάλεσε, όπως του είχε ζητήσει με εξώδικο ο δήμαρχος Ευ. Λαμπάκης
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΚΡΙΒΕΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΤΟΥ ΕΞΩΔΙΚΟΥ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ ΣΤΟΝ ΛΑΜΠΑΚΗ



ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΑΡΧΗΣ

ΕΞΩΔΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ – ΔΗΛΩΣΗ – ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ

Καραγκούνη Λεωνίδα, Περιφερειακού Εκπροσώπου της Ε.Α.Π.Σ. στην Περιφερειακή Διοίκηση Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης


ΠΡΟΣ

Ευάγγελο Λαμπάκη του Κωνσταντίνου,

Δημάρχου Αλεξ/πολης


…………………………………………………………………………………………….

3. Σχετικά με την συνέντευξή μου στην εφημερίδα «Η ΓΝΩΜΗ» 2-9-2011, σας γνωρίζω ότι ήταν προϊόν ερώτησης σχετικής με την προηγούμενη ανακοίνωσή μου και μάλιστα σε χρόνο που υπήρχε ακόμα ένταση και ψυχολογική πίεση. Κατά συνέπεια εξέφρασα για άλλη μια φορά το πνεύμα της ανακοίνωσης, μεταφέροντας την έκκληση για ηθική συμπαράσταση και την αγανάκτηση των συναδέλφων στους οποίους είχε σχηματιστεί η πεποίθηση ότι έχετε εχθρική στάση απέναντί τους. Βέβαια από τις εξελίξεις των γεγονότων, τη δημοσιότητα της δράσης σας και από τα αναφερόμενα στην εξώδικη πρόσκλησή σας, προκύπτει ότι ενεργήσατε σύμφωνα με τα θεσμικά προβλεπόμενα καθήκοντά σας, (συμμετοχή σε συσκέψεις, εποπτεία δημοτικού μηχανισμού υποστήριξης συμβάντος κ.λ.π.)

4. Μετά απ’ όλα αυτά, σαφέστατα προκύπτει ότι η συγκεκριμένη συνέντευξη στο μέρος που σας αφορά, περιείχε συμπεράσματα που στηρίχθηκαν σε μη διασταυρωμένες απόψεις και σε πρώτης ανάγνωσης ερμηνείες των δηλώσεών σας και υπό το βάρος της έντασης της μεγάλης πυροσβεστικής επιχείρησης που ήταν σε εξέλιξη, καθώς και της πολυήμερης ψυχοσωματικής κόπωσης και πνευματικής εξάντλησης.

5. Κατόπιν των παραπάνω διευκρινίσεων σας δηλώνω ευθέως με την παρούσα, ότι ουδεμία πρόθεση υπήρχε εκ μέρους μου, για προσβολή της προσωπικότητάς σας, αλλά και του θεσμικού σας ρόλου, πολύ δε περισσότερο μετά από όσα παραπάνω αναφέρων δεν είχα σκοπό την συκοφαντική και εξυβριστική επίθεση εναντίον σας, ΑΝΑΚΑΛΩΝΤΑΣ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΛΕΧΘΕΝΤΩΝ ΜΟΥ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΦΟΡΑ.

6. Σε κάθε περίπτωση δεν αποτελεί ζητούμενο για μένα , αλλά και για τους συναδέλφους που εκπροσωπώ, η οποιαδήποτε πολιτική εμπλοκή ή σκοπιμότητα, καθώς έργο μου είναι η θεσμική εκπροσώπησή τους και έκφραση των προβλημάτων τους.

Αρμόδιος δικαστικός επιμελητής να επιδώσει νομίμως την παρούσα προς τον καθ’ ου Ευάγγελο Λαμπάκη του Κωνσταντίνου, Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης, προς γνώση του και για τις νόμιμες συνέπειες αντιγράφοντας εξ ολοκλήρου το περιεχόμενο της παρούσας στην οικεία έκθεση επίδοσης.

Την παρούσα κοινοποιώ στον κ. Εισαγγελέα Προωτοδικών Αλεξανδρούπολης.


Κομοτηνή 20/ 9 / 2011

Ο Εξωδίκως δηλών

.