Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

Εξιχνιάστηκε απάτη σε βάρος ηλικιωμένης στις Φέρες

31χρονη εμφανίστηκε στην γυναίκα και προφασιζόμενη οφειλή συγγενικού της προσώπου απέσπασε χρήματα, ενώ αποκαλύφθηκε ότι είχε ξαναπασχολήσει τις αρχές - Αναζητείται συνεργός της

      ΜΑΘΕΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ



Εξιχνιάστηκε, ύστερα από έρευνες του Αστυνομικού Τμήματος Φερών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης, μια υπόθεση απάτης που είχε διαπραχθεί σε χωριό του Δήμου Αλεξανδρούπολης.

Συγκεκριμένα, μετά από ενδελεχείς έρευνες των αστυνομικών, προέκυψαν τα στοιχεία μιας δράστιδος , σε βάρος του οποίας σχηματίσθηκε δικογραφία για απάτη, ενώ αναζητείται ένας ακόμη συνεργός της.

Πρόκειται για μια 31χρονη ημεδαπή, η οποία, πρωινές ώρες της 29-07-2011, μετέβη, με άγνωστο δράστη, σε οικία 87χρονης ημεδαπής και προφασιζόμενη οφειλή συγγενικού της προσώπου απέσπασε από αυτήν χρηματικό ποσό.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι η δράστιδα έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές και για άλλο αδίκημα.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος της 31χρονης θα υποβληθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Φερών.

.