Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

Αυτήν την ώρα: το τελευταίο αντίο στο Δημήτρη Κοτζαρίδη

Χιλιάδες κόσμου στο νεκροταφείο Βύρωνα, όπου έφτασε και η Αλέκα Παπαρήγα
Τραγικές φιγούρες η σύζυγός του, οι γονείς του αλλά και οι δύο κόρες του
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ
KAI  ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Πλήθος κόσμου συνοδεύει αυτήν την ώρα , στην τελευταία του κατοικία, στο νεκροταφείο του Βύρωνα, τον άτυχο 53χρονο ροδοπίτη οικοδόμο Δημήτρη Κοτζαρίδη, που έχασε τη ζωή του στα τραγικά γεγονότα της Πέμπτης, στο κέντρο της Αθήνας, στην ογκώδη διαδήλωση που έγινε κατά της ψήφισης του πολυνομοσχεδίου.

Χιλιάδες φίλοι, συγγενείς, οικείοι του καθώς και μέλη της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Οικοδόμων, του ΠΑ.Μ.Ε., του ΚΚΕ, και άλλων πολιτικών χώρων, αποχαιρετούν τον άτυχο 53χρονο, πατέρα δύο παιδιών, και εξέφρασαν την οδύνη τους για τον άδικο χαμό του, χαρακτηρίζοντας τον «φιλήσυχο άνθρωπο και ανιδιοτελή αγωνιστή».

Η κηδεία βρίσκεται σε εξέλιξη και οι παρευρισκόμενοι φωνάζουν συνθήματα.
Ο Δημήτρης Κοτζαρίδης, ήταν πατέρας δύο παιδιών, και καταγόταν από το χωριό Σάπες της Κομοτηνής, από οικογένεια αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης. Ήταν δημότης Βύρωνα και για περισσότερα από τριάντα χρόνια διετέλεσε μέλος της Ομοσπονδίας Οικοδόμων Ελλάδας καθώς και γραμματέας του παραρτήματός της στο Βύρωνα.
Την Πέμπτη, σύμφωνα με μαρτυρίες, ενώ βρισκόταν στην οδό Όθωνος, αισθάνθηκε δύσπνοια και δυσφορία και κατευθύνθηκε προς το Ζάππειο, από όπου διακομίστηκε στον Ευαγγελισμό. Εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατός του από κολπική μαρμαρυγή. Σύμφωνα με τους γιατρούς και τους οικείους του, ο 53χρονος δεν αντιμετώπιζε κάποιο σοβαρό πρόβλημα υγείας, ενώ τα ακριβή αίτια του θανάτου του θα διευκρινιστούν από τις ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις μετά από δέκα ημέρες.

Με στοιχεία και φωτογραφίες από το http://www.newsit.gr/ και http://www.tlife.gr/