Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012

Ντέρμπι με τον... Παναθηναϊκό παίζει αύριο στην Αθήνα ο Εθνικός

Η ομάδα της Αλεξανδρούπολης θα φιλοξενηθεί στο κλειστό γυμναστήριο του Μετς από το τριφύλλι, που μάχεται για την παραμονή του

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ


Η ομάδα της Αλεξανδρούπολης θέλει να εκμεταλλευτεί το άγχος και την πίεση των «πρασίνων» και να φύγει με θετικό αποτέλεσμα . Άλλες εποχές θα μιλούσαμε απλά για ένα διαδικαστικού χαρακτήρα παιχνίδι. Φέτος, λόγω των συνθηκών που έχουν δημιουργηθεί, η αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Εθνικό στο Μετς, παίρνει τον χαρακτήρα ντέρμπι. Η ομάδα της Αλεξανδρούπολης που βρίσκεται στην πέμπτη θέση κοντράρεται με τους πράσινους που προέρχονται από νίκη κόντρα στον υπό διάλυση Απόλλωνα αλλά βρίσκονται στην 11η προτελευταία θέση με τη νίκη για αυτούς να είναι επιτακτική.

Ο Παναθηναϊκός είναι εν αναμονή της ολοκλήρωσης της μεταγραφής του Βούλγαρου ακραίου Κόλεφ, ενώ ο Δημήτρης Καζάζης θα μάθει την τελευταία στιγμή αν θα έχει στη διάθεση του τους Στάθη Ντονά (λουμπάγκο), Μιχάλη Χριστοφορίδη (ενοχλήσεις στο γόνατο) οι οποίοι δεν προπονήθηκαν. «Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια πλήρη ομάδα η οποία είναι σε καλή κατάσταση αγωνιστικά και βαθμολογικά», δήλωσε ο Δημήτρης Καζάζης και συνέχισε: «Εμείς προσπαθούμε να λύσουμε τα προβλήματα μας, αγωνιστικά και μη, είμαστε σε φάση αναδιοργάνωσης της ομάδας, αλλά ταυτόχρονα δίνουμε σημαντικά παιχνίδια και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό.»

Ο Εθνικός την τελευταία δεκαετία στις 8 αναμετρήσεις του με τον Παναθηναϊκό στην Αθήνα έχει αποσπάσει μόλις ένα σετ, αλλά ο Γιάννης Ανδρεάδης αισιοδοξεί ότι η ομάδα του αυτή τη φορά μπορεί να φύγει από την Αθήνα με βαθμολογικό όφελος. «Εμείς θέλουμε να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις που πραγματοποιούμε τον τελευταίο μήνα και πιστεύουμε ότι μπορούμε να καταφέρουμε να συνδυάσουμε την καλή εμφάνιση με το θετικό αποτέλεσμα», τόνισε ο τεχνικός του Εθνικού και σημείωσε: «Το παιχνίδι σε καμία περίπτωση δεν θα είναι εύκολο, αφού ο Παναθηναϊκός παρά τα όποια προβλήματα έχει προσπαθεί να επιβιώσει και θα παίξει στο 100%. Προσωπικά δεν με προβληματίζει με ποια σύνθεση θα παίξει ο αντίπαλος μας και πιστεύω ότι εμείς πρέπει να εκμεταλλευτούμε το άγχος και την πίεση που θα έχει ο Παναθηναϊκός λόγω της κακής βαθμολογικής του θέσης».


Το πρόγραμμα:

Μίκρας, 18.00 (Novasports), Ηρακλής - ΓΑΣ Παμβοχαικός (Καραμπέτσος - Γεωργιάδης, Κομισάριος: Αντωνούλης)

Λαμίας, 19.00, (STAR Κ.Ε.), ΓΣ Λαμία - ΠΑΟΚ (Γεωργουλέας - Φραγκάκης, Κομισάριος: Ιορδανίδης)

Μετς, 19.00, Παναθηναικός - Εθνικός Αλεξανδρούπολης (Βουδούρης - Γεροθόδωρος, Κομισάριος: Γεωργόπουλος)

ΕΑ Πατρών, 19.00 ΕΑ Πατρών - Απόλλων Καλαμαριάς (Μυλωνάκης - Κουτσούλας, Κομισάριος: Παναγής)

 
Πηγή:  http://www.thrakisport.gr/