Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012

Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης τήρησε και φέτος την παράδοση

Πιστός στην παράδοση δεκαετιών, έκοψε τη πρώτη πίτα της νέας χρονιάς την Κυριακή της Πρωτοχρονιάς ακριβώς στις 12.00 το μεσημέρι στα ανακαινισμένα ιστορικά γραφεία
ΣΕ ΠΟΙΟ ΤΜΗΜΑ
ΕΠΕΣΕ ΤΟ ΦΛΟΥΡΙ;

Πιστός στην παράδοση δεκαετιών ο ΜΓΣ Εθνικός, έκοψε τη πρώτη πίτα της νέας χρονιάς, την Κυριακή της πρωτοχρονιάς ακριβώς στις 12 το μεσημέρι. Στα ανακαινισμένα ιστορικά γραφεία, οι άνθρωποι του ιστορικού συλλόγου της Αλεξανδρούπολης, ευχήθηκαν για τη νέα χρονιά και υποσχέθηκαν να κάνουν το καλύτερο δυνατό για να αναδείξουν τη νέα γενιά της πόλης, αναπτύσσοντας σε βάθος μια από τις πιο υγιείς μορφές του πολιτισμού, τον αθλητισμό.

Στην κοπή παραβρέθηκαν μεταξύ πολλών φίλων του συλλόγου, ο βουλευτής Έβρου Γιώργος Ντόλιος, ο Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού Χρήστος Ζιώγας, ο πολιτευτής Άκης Γεροντόπουλος, ο Χρήστος Μπίκος από τον Δήμο Αλεξανδρούπολης και οι πρώην πρόεδροι του συλλόγου Γ. Γιαννούτσος, Στρ. Μαρασλής, Κ. Καργούδης και Ν. Παπαδόπουλος. Το τυχερό κομμάτι της βασιλόπιτας κέρδισε το τμήμα κολύμβησης.

Το τυχερό κομμάτι της βασιλόπιτας κέρδισε το τμήμα κολύμβησης.

Το Δ.Σ. ανανεώνει το ραντεβού για τις 21 Ιανουαρίου στο ξενοδοχείο "Αστήρ" για την κοπή της Πίτας των τμημάτων και την διανομή δώρων σε όλους τους αθλητές.


Πηγή:  http://www.thrakisport.gr/