Δευτέρα 4 Ιουνίου 2012

Μαγκιά του Thrakisport: Έστειλε απεσταλμένο στο EURO 2012

Την ώρα που πανελλαδικής εμβέλειας ΜΜΕ δεν έχουν άνθρωπο εκεί, το αθλητικό site της Θράκης δίνει κανονικά το παρόν  (και του λέμε μπράβο, επισημαίνοντας από τώρα ότι θα "κλέβουμε" τις ανταποκρίσεις του)
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ




Το μοναδικό αθλητικό site της Θράκης δίνει το «παρών» σε μια ακόμα μεγάλη διοργάνωση με έντονο το θρακιώτικο ενδιαφέρον. Από το απόγευμα της Κυριακής ο απεσταλμένος του «Thrakisport.gr» Γιάννης Γιαγκίνης βρίσκεται στην Βαρσοβία, συνοδεύοντας ακόμα και στην πτήση την Εθνική Ομάδα και παρακολουθώντας από κοντά όλες τις δραστηριότητές της ενόψει της πρεμιέρας της στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου την ερχόμενη Παρασκευή, κόντρα στους γηπεδούχους Πολωνούς.

Το «Thrakisport.gr» όπως κάνει σε όλες τις μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις που φροντίζει να καλύψει από κοντά, θα δώσει και στο Euro 2012 έμφαση σε οτιδήποτε μπορεί να ενδιαφέρει το θρακιώτικο κοινό. Πρωτίστως, θα παρακολουθούμε βήμα προς βήμα την προσπάθεια του ξανθιώτη ποδοσφαιριστή Βασίλη Τοροσίδη, που παρά τον τραυματισμό του αναμένεται να αποτελέσει βασικό και αναντικατάστατο στέλεχος της ομάδας στην διοργάνωση. Αλλά θα έχουμε και την συνήθη καταγραφή όλων των θρακιωτών που αναμένεται να κάνουν το ταξίδι και να βρεθούν στα γήπεδα της Πολωνίας (και ελπίζουμε της Ουκρανίας) για να συμπαρασταθούν από κοντά στην Εθνική μας Ομάδα.

Τέσσερα χρόνια λειτουργίας έχει συμπληρώσει το «Thrakisport.gr» από την ημέρα που πρωτοβγήκε στον αέρα του ίντερνετ και είναι αλήθεια ότι για μικρό τοπικό site έχουμε καταγράψει αρκετές επιτυχίες, καθώς ήμασταν παρόντες σε όλες τις μεγάλες επιτυχίες του θρακιώτικου και ελληνικού γενικότερα αθλητισμού.
Από τους αγώνες της Ξάνθης, του Πανθρακικού, του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, τους ΓΑΣ Κομοτηνή και όλων των ομάδων της Θράκης γενικότερα και σε όλα τα σπορ μέχρι τις προσπάθειες και τις επιτυχίες της Δεβετζή, του Μπανιώτη, της Μπισκιτζή, του Τοροσίδη, του Τζούριτς και όλων των μεγάλων αθλητών της περιοχής μας. Αυτό εδώ το «μικρό» και «τοπικό» site έχει καταφέρει επίσης να δώσει στην σύντομη θητεία του το «παρών» στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2008 στο Πεκίνο, στο Μουντιάλ του 2010 στη Νότιο Αφρική, σε τρία Παγκόσμια Πρωταθλήματα Στίβου (στο Βερολίνο το 2009, στην Νταεγκού της Ν. Κορέας το 2011 και στην Κωνσταντινούπολη φέτος στο Κλειστό), στο Βαλκανικό πρωτάθλημα Στίβου εφήβων-νεανίδων στην Αδριανούπολη το Καλοκαίρι του 2011, στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Βόλεϊ Παίδων το 2010 στο Καζανλούκ της Βουλγαρίας (με τους πολλούς εβρίτες παίκτες και όχι μόνο) αλλά και στα φάιναλ φορ της Ευρωλίγκα το Παρίσι και πολύ πρόσφατα στην Πόλη (με την επίσης εντονότατη θρακιώτικη παρουσία στις εξέδρες).

Και αυτά είναι μόνο η αρχή. Γιατί τα σπορ δεν σταματούν ποτέ και φέτος εκτός από το Euro 2012, που θα παρακολουθήσετε με τον ξεχωριστό «θρακιώτικο» τρόπο που πάντα σας... σερβίρουμε από αυτήν εδώ την ιστοσελίδα, έχουμε και Ολυμπιακούς Αγώνες τον άλλο μήνα στο Λονδίνο! Εκεί όπου επίσης θα δώσουμε ως «Thrakisport.gr» το «παρών», λίγο πριν ξεκινήσει μια σπουδαία αθλητικά χρονιά για την Θράκη, με την συμμετοχή δύο ομάδων στην ποδοσφαιρική Σούπερ Λίγκα...