Δευτέρα 4 Ιουνίου 2012

Περιοδεία Ψωμιάδη στη Θράκη με καρφιά κατά Τσίπρα

Με αυτόν τον τίτλο κάνει εδώ και λίγη ώρα τον γύρο του διαδικτύου τα όσα συνέβησαν το προηγούμενο τριήμερο, αφού τώρα εδέησε το ΑΠΕ να βγάλει τηλεγράφημα


     ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ




Το μήνυμα ότι η Θράκη, που δυστυχώς τα προηγούμενα 2,5 χρόνια μπήκε στην άγονη γραμμή, θα βρεθεί στην πρώτη προτεραιότητα της κυβέρνησης της ΝΔ, τόνισε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης από την Ξάνθη, κατά τη σημερινή, τρίτη ημέρα, της περιοδείας του στην ακριτική περιοχή.

Ο επικεφαλής της Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα Βόρειας Ελλάδας της ΝΔ, περιόδευσε και στη Ροδόπη, συνοδευόμενος από τον Ευριπίδη Στυλιανίδη, και βρέθηκε σε οικισμούς Ποντίων (Εκτενεπόλ Κομοτηνής, Καρυδιά, Υφαντές και Θρυλόριο), όπου μίλησε σε ισάριθμες ανοιχτές συγκεντρώσεις.


Σε επισκέψεις του σε συνοικίες και χωριά μουσουλμάνων, ο κ. Ψωμιάδης τόνισε ότι «σεβόμαστε το θρήσκευμα και την ιδιαιτερότητά σας. Και εσείς, όπως και όλοι οι Θρακιώτες, θα ψηφίσετε για το συμφέρον της κοινής μας Πατρίδας. Εμείς είμαστε ξεκάθαροι και ειλικρινείς απέναντι σας. Αλλά, την ώρα που η ΝΔ σας αγκαλιάζει, ο Τσίπρας παίζει μαζί σας περίεργα παιχνίδια».

.