Δευτέρα 4 Ιουνίου 2012

Δημοτικός υπάλληλος χτύπησε καταστηματάρχη στην Αλεξανδρούπολη!

Η είδηση κάνει τον γύρο το διαδικτύου εδώ και μερικές ώρες. Ωστόσο είναι περσινή και το βίντεο του Δέλτα που παραπέμπει εμφανίζει το Νίκο Πετρίδη να την προλογίζει!!!
  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ




Υπάλληλος του Δήμου Αλεξανδρούπολης αντέδρασε με γροθιά (!) στον πρόεδρο των καταστηματαρχών καφέ - εστίασης, Γιώργο Αλαβάντα, όταν του ζήτησε διευκρινίσεις-εξηγήσεις για το μαγαζί που διατηρεί!

Αυτό αναφέρουν αρκετά sites (http://www.dou.gr/, http://www.newspress.gr/, http://www.eccefpolis.gr/, http://www.gazzetta.gr κλπ) σε μια είδηση που κάνει τον γύρο του διαδικτύου τα τελευταία λεπτά. Διαβάστε τι γράφουν:



Ένα πραγματικά πρωτοφανές συμβάν έγινε στο Δημαρχείο της Αλεξανδρούπολης. Όπως καταγγέλλει ο πρόεδρος των καταστηματαρχών καφέ - εστίασης Γιώργος Αλαβάντας, απευθυνόμενος σε δημοτικό υπάλληλο για θέμα που αφορά στην επιχείρησή του, δέχθηκε επίθεση και γρονθοκοπήθηκε!

Βάσει των όσων υποστήριξε ο καταγγέλοντας ο υπάλληλος τον χτύπησε όταν αποτάνθηκε σε εκείνον για να του δώσει λύση για το μαγαζί του στο οποίο ο Δήμος ήθελε να βάλει... λουκέτο για χρέη προηγούμενου ιδιοκτήτη.

Ο Αλαβάντας πάντως κατέθεσε ήδη μήνυση ενώ ο υπάλληλος... εξαφανίστηκε! Ο ίδιος βέβαια μίλησε για ότι έγινε στην κάμερα της Δέλτα Τηλεόρασης. Παρακάτω μπορείτε να δείτε το σχετικό βίντεο.

Με την διαφορά ότι στο βίντεο θα δείτε το Νίκο Πετρίδη να προλογίζει την είδηση. Κάτι που σημαίνει ότι δεν είναι καινούρια. Αντιθέτως, όσοι ψάξουν στο youtube θα διαπιστώσουν ότι είναι περσινή, αφού ανέβηκε στις 3 Ιουνίου του 2011. Κάποιοι όμως δεν το κατάλαβαν και την αναμεταδίδουν με την γνωστή ταχύτητα του ίντερνετ, χωρίς φυσικά να διασταυρώσουν τίποτα...