Δευτέρα 4 Ιουνίου 2012

Οι ποδηλάτες Koμοτηνής και Ξάνθης συναντήθηκαν στο Φανάρι. Βόλτα και βουτιές !

Το ραντεβού στις δύο πόλεις είχε δοθεί την ίδια ώρα και μετά από διαδρομή 60 χιλιομέτρων συνολικά, συναντήθηκαν στην πιο hot παραλία της περιοχής
  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ



Το ραντεβού στις δύο πόλεις είχε δοθεί την ίδια ώρα, στις 10 το πρωί της Κυριακής 3/6. Στην Κομοτηνή συγκεντρώθηκαν στο Ηρώο ενώ στην Ξάνθη συγκεντρώθηκαν στο ρολόι της πλατείας.

Η διαδρομή κάτι παραπάνω από 60 χιλιόμετρα και για τις δύο διαδρομές που είχαν σαν τελικό προορισμό την παραλία του Φαναρίου.
Οι ποδηλάτες των δύο πόλεων, όπως αναφέρουν, πέρασαν υπέροχα, τόσο στη διαδρομή όσο και στη συνάντησή τους στο Φανάρι. Ήταν το πρώτο ζεστό Σαββατοκύριακο του χρόνου και συνέπεσε με την αυτοσχέδια οργάνωση αυτής της ποδηλατοβόλτας προς την παραλία.
Όπως αναφέρουν οι ποδηλάτες στo facebook, όπου ανάρτησαν τις εντυπώσεις τους, όποιος δεν συμμετείχε, έχασε πραγματικά. Δεν χρειάστηκαν παρά 90 λεπτά για να φτάσουν στον προορισμό τους χωρίς μεγάλη προσπάθεια και ταχύτητες ενώ πέρασαν πάρα πολύ ωραία στην πλαζ του Φαναρίου, όπου συναντήθηκαν για μπάνιο, βουτιές και καφέ. Ήταν μια πολύ ωραία και επιτυχημένη πρωτοβουλία που συνδύασε την αγάπη όλων για το ποδήλατο και μια ευχάριστη βόλτα στις ομορφιές της Θράκης.
Σίγουρα θα το επαναλάβουν, αναφέρουν.