Τετάρτη 11 Ιουλίου 2012

Στην Κύπρο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Καβαρατζής-Κοντοστάθης

Ετοιμο για διάκριση το δίδυμο από τον Έβρο, που θα εκπροσωπήσει στην κορυφαία φετινή διοργάνωση Τζούνιος τα Ελληνικά χρώματα
   ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ
Στην Λάρνακα της Κύπρου βρίσκεται το δίδυμο από την Αλεξανδρούπολη που θα εκπροσωπήσει την χώρα μας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα μπιτς βόλεϊ U19 που αρχίζει αύριο. Οι Γιάννης Καβαρατζής και Γρηγόρης Κοντοστάθης ταξίδεψαν με τον ομοσπονδιακό προπονητή ανάπτυξης του αθλήματος και δηλώνουν έτοιμοι για τη μεγαλύτερη πρόκληση της αθλητικής τους καριέρας μέχρι στιγμής.

«Σίγουρα το να εκπροσωπούμε την Ελλάδα σε ένα παγκόσμιο τουρνουά είναι για εμάς μεγάλη τιμή που μας γεμίζει με ικανοποίηση αλλά και ευθύνη. Ξέρουμε ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε σημαντικούς αθλητές σε αυτές τις ηλικίες που προετοιμάζονται μήνες για αυτό το γεγονός, σε αντίθεση με εμάς που ξεκινήσαμε κάπως αργά την προετοιμασία λόγω των πανελλήνιων εξετάσεων. Ωστόσο έχουμε μεγάλη όρεξη και πάθος για διάκριση και θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να έχουμε μια καλή παρουσία» ήταν τα λόγια των δυο αθλητών του Έβρου λίγο πριν την αναχώρησή τους για την Κύπρο.

Όπως είπαν, πρώτος στόχος είναι η πρόκριση από τους ομίλους στους 16 της διοργάνωσης και από εκεί και πέρα «όσο ψηλότερα μπορέσουμε». Μια καλή κλήρωση στη συνέχεια μπορεί να αποτελέσει εισιτήριο εισόδου για την 8άδα. Οι Καβαρατζής και Κοντοστάθης συνεχίζουν. «εντός έδρας» να μαζεύουν διακρίσεις και πρωτιές στις εγχώριες διοργανώσεις, έτσι επιθυμούν το κάτι ξεχωριστό και στις διεθνείς. Για το Αλεξανδρουπολίτικο δίδυμο της εθνικής μας, μετά το Παγκόσμιο της Κύπρου ακολουθεί η συμμετοχή στο Βαλκανικό πρωτάθλημα της Ρουμανίας, καθώς και το Πανευρωπαϊκό στην Αυστρία. «Εκεί είναι ίσως και ο σταθμός μας. Εκεί όπου θα αναζητήσουμε τη μεγάλη διάκριση» σημείωσαν τα παιδιά, που όπως μας αποκάλυψαν, δεν θα απέκλειαν και την αποκλειστική ενασχόλησή του τους με το άθλημα της άμμου που τόσο αγαπάνε. Αν και ένα παράπονο τους μένει, αφού μια μεγαλύτερη βοήθεια από τους τοπικούς φορείς της πόλης τους θα ήταν κάτι παραπάνω από ευπρόσδεκτη.

Όπως και να χει, ο Γιάννης και ο Γρηγόρης έχουν όλα τα φόντα να τα πετύχουν. Καλή επιτυχία παιδιά.