Τετάρτη 11 Ιουλίου 2012

Περιζήτητος ο Κοκορόγιαννης

Ο πρώην παίκτης του ΓΑΣ Κομοτηνή έχει επιστρέψει στην Αθήνα και μελετά τις προτάσεις για τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ




Περιζήτητος είναι ο πρώην παίχτης του ΓΑΣ Κομοτηνή Τάσος Κοκορόγιαννης, ο οποίος μετά την πολύ καλή σεζόν που πραγματοποίησε με την φανέλα της ομάδας της Κομοτηνής, έχει επιστρέψει στην Αθήνα και μελετά τις προτάσεις για τον νέο μπασκετικό σταθμό της καριέρας του.


Ο νεαρός φόργουορντ, πραγματοποιεί καθημερινές ατομικές προπονήσεις, προκειμένου να βελτιωθεί και δηλώνει έτοιμος για το μεγάλο βήμα στην καριέρα του . Όπως αναφέρει μάλιστα, το basketblog.gr " Έτοιμος να ανοίξει τα φτερά του και να κάνει το μεγάλο βήμα στην καριέρα του είναι ο Τάσος Κοκορόγιαννης (20, 2.00). Ο νεαρός φόργουορντ την περσινή σεζόν αγωνίστηκε με τη φανέλα της Κομοτηνής στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής πραγματοποιώντας πολύ καλές εμφανίσεις, οι οποίες αποτελούν το διαβατήριό του για μία καλή μεταγραφή σε ομάδα υψηλότερης κατηγορίας.

Ήδη αρκετές αθηναϊκές ομάδες της Α1 και της Α2 έχουν προσεγγίσει τον Κοκορόγιαννη, ο οποίος ζυγίζει τις επιλογές του προκειμένου να πάρει την καλύτερη απόφαση. Η δουλειά που έγινε πέρυσι στην Κομοτηνή δείχνει να δικαιώνεται καθώς, παρά την μη επίτευξη της ανόδου στη Β' Εθνική, η αγωνιστική εξέλιξη του 20χρονου παίκτη φέρνει μεγάλη ικανοποίηση στους κόλπους των "κυανέρυθρων".