Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

Η ΕΠΟ «χώρισε» στα δυο τον Πανθρακικό

Το διαζύγιο του Θόδωρου Σαββάκη με τον Τάσο Καραολάνη και την ομάδα της Κομοτηνής ίσως και να μην ήταν τόσο βελούδινο όσο παρουσιάστηκε
   ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ




Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε την προηγούμενη εβδομάδα η ανκοίνωση της αποχώρησης του Θεόδωρου Σαββάκη απο τα διοικητικά του Πανθρακικού.

Κάποιοι έλεγαν ότι το διαζύγιο του πρώην μεγαλομετόχου με τον Καραολάνη και την ομάδα της Κομοτηνής  δεν ήταν αιφνιδιαστικό. Επίσης, κάποιοι υποστήριζαν ότι ήταν εντελώς τυχαίο που συνέβη μία μέρα μετά την περιοδεία στην Κομοτηνή του πρώην προέδρου της ΕΠΟ, Βασίλη Γκαγκάτση, που ως γνωστόν διεκδικεί και πάλι την αναρρίχησή του στον προεδρικό θώκο της Ομοσπονδίας.

Ωστόσο, σύμφωνα με ρεπορτάζ της Sportday, ο λόγος δεν ήταν ούτε η ψυχολογική κούραση του Σαββάκη ούτε και η οικονομική κρίση, αλλά οι επικείμενες εκλογές της ΕΠΟ, οι οποίες έχουν προγραμματιστεί για τις 6 Οκτωβρίου. Ο Βασίλης Γκαγκάτσης πήγε στην πόλη της Κομοτηνής και ζήτησε την στήριξη της τοπικής Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Θράκης και φυσικά της μεγάλης ομάδας του νομού.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες, ο Σαββάκης που έχει εδώ και πολλά χρόνια άριστες σχέσεις με τον υποψήφιο για την προεδρία της ΕΠΟ,  έδωσε το χέρι στον Βασίλη Γκαγκάτση και του μετέφερε πως σίγουρα ο Πανθρακικός θα τον στηρίξει. Όμως, μάλλον κανόνιζε χωρίς τον... ξενοδόχο.

Ο Τάσος Καραολάνης που βάζει και το «μαρούλι» δεν το συζητούσε καν, μια και στηρίζει την αντίπαλη πλευρά, τον Γιώργο Σαρρή, που θεωρείται και το μεγάλο φαβορί.  Έτσι, παντα σύμφωνα με τις πληροφορίες της Sportday, ο Θόδωρος Σαββάκης αναγκάστηκε να αποχωρίσει από τον σύλλογο. Το διαζύγιο ίσως δεν ήταν τόσο βελούδινο, όπως παρουσιάστηκε στις επίσημες ανακοινώσεις...