Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

Γραμμή της Δέλτα Τηλεόρασης κατά του Οικονομικού Φόρουμ Θράκης

Μια ημέρα μετά την ημερίδα της Αθήνας, εστίασε και στα δύο πρώτα θέματα του δελτίου της με αρνητικές τοποθετήσεις για την ΕΟΖ ενώ δεν πρόβαλε καν οτιδήποτε συζητήθηκε σε αυτήν καθεαυτήν την ημερίδα
ΤΙ ΘΕΛΕΙ Η 
"ΔΕΛΤΑ" ΑΠΟ 
ΤΗΝ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ;




Αίσθηση προκάλεσε στους δημοσιογραφικούς κύκλους η σφοδρή επίθεση της τηλεόρασης της Δέλτα κατά του Οικονομικού Φόρουμ Θράκης. Δεν εκδηλώθηκε ευθέως βέβαια, αλλά όλοι όσοι έχουν μυαλό την κατάλαβαν.

Ως γνωστόν, την Δευτέρα το Φόρουμ διοργάνωσε εκδήλωση για τις ΕΟΖ της Θράκης στην Αθήνα. Σε αυτήν προφανώς παραβρέθηκε κόσμος και συζητήθηκαν πράγματα, ωστόσο η Δέλτα ΔΕΝ ΠΡΟΒΑΛΕ τίποτα από όλα αυτά.

Αντιθέτως, ως πρώτο θέμα ο Σταύρος Αποστολίδης φρόντισε να προβάλει συνέντευξη του Σάββα Ρομπόλη που είχε δώσει στον ίδιο το πρωί στον Status και με την οποία αντιτάχθηκε στην συζήτηση για τις ΕΟΖ. Για όσους δεν ξέρουν, ο Ρομπόλης είναι επιστημονικός σύμβουλος του Ινστιτούτου Εργασίας των ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ.

Αλλά και το δευτερο θέμα της Δέλτα είχε να κάνει με την ημερίδα, το Φόρουμ και τις ΕΟΖ. Μόνο που και στην περίπτωση αυτή φιλοξενήθηκε ένας ενάντιος και συγκεκριμένα ο Δημήτρης Καζάκης του ΕΠΑΜ, που μάλιστα διοργάνωσε αντισυγκέντρωση έξω από την Τράπεζα της Ελλάδος την ώρα που πραγματοποιούνταν η εκδήλωση του Φόρουμ.

Να διευκρινίσουμε κάτι: Εμείς ως ThrakiLive δεν είμαστε υπέρ της Καραγιάννη, του Φόρουμ ή της ΕΟΖ. Δεν έχουμε σχηματίσει ακόμα άποψη. Αλλά από όλα αυτά, εσείς τι καταλαβαίνετε; Ότι προφανώς κάτι ζητάει η Δέλτα από την Καραγιάννη και το Φόρουμ, αλλιώς δεν εξηγείται.
Γιατί φαντάζεστε η εκδήλωση να ήταν για τον Χρυσό (λέμε τώρα) και το Δέλτα να έπαιζε πρώτο και δεύτερο θέμα την Διανομαρχιακή και τις διαδηλώσεις έξω από αυτήν, χωρίς να πει τίποτα για όσα γίνονταν μέσα; Αδύνατο; Και όμως, με το Φόρουμ συνέβη...

THRAKILIVE 


ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ: