Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

Ξεφτίλες! Όλοι όσοι παρέλασαν προχθές στην δεξίωση του Τούρκου Προξένου (ναι αυτουνού του οποίου ζητείται η απέλαση από 12 έλληνες βουλευτές)


Ήταν σχεδόν όλοι εκεί, σε ξενοδοχείο της Κομοτηνής, χαρούμενοι, κεφάτοι και... ανεβασμένοι! 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ 
ΟΝΟΜΑΤΑ ΟΣΩΝ 
ΠΑΡΑΒΡΕΘΗΚΑΝ 
ΒΡΑΔΥ ΔΕΥΤΕΡΑΣ





Ήταν σχεδόν όλοι εκεί, χαρούμενοι, κεφάτοι και...ανεβασμένοι! Ο λόγος για την δεξίωση του Τούρκου Πρόξενου Κομοτηνής σε ξενοδοχείο της Κομοτηνής, την απομάκρυνση του οποίου ζήτησαν πριν λίγες μέρες 12 βουλευτές της Ν.Δ!!!
.....
*Χωρίς να λοιπόν να διατηρώ το πρωτόκολλο σας αποκαλύπτω ποιοι παραβρέθηκαν το βράδυ της Δευτέρας στη δεξίωση του Τούρκου Πρόξενου και δεν θέλω...ου!!!
........
*Ήταν λοιπόν στην δεξίωση ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ροδόπης Αχμετ Χατζηοσμάν, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης Αϊχάν Καραγιουσούφ, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χουσεϊν Ζεϊμπέκ, ο Περιφεριάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Άρης Γιαννακίδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Παύλος Δαμιανίδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Ιρφάν Οζούν, φυσικά οι Ψευδομουφτίδες Ξάνθης (Μετέ) και Κομοτηνής, ο Δήμαρχος Μύκης Μουσταφά Τσουκάλ, οι πρώην βουλευτές Φαϊκογλου, Μπιρόλ Ακίφογλου, Τσετίν Μάνταζη, ο Δήμαρχος Τοπείρου Στέλιος Χατζηευαγγέλου, ο Επικεφαλής της μείζονος Αντιπολίτευσης στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Γιώργος Παυλίδης, ο Αντιπρόεδρος του Ε.Β.Ε. Ξάνθης Ιρφάν Χατζηγκενέ (άνευ Μωραϊτη), ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Σιαμπάν Μπαντάκ, ο Υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μπουρχάν Μπαράν, ο Υποψήφιος βουλευτής της Δημοκρατικής Συμμαχίας Τουρκές Χατζημεμής, ο πρώην Πρόεδρος Κιμμερίων και δημοτικός σύμβουλος Χουσεΐν Μπαντάκ, ο πρώην υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χασάν Μαλκότς κ.α
.......
*Ποιους δεν είδα; Δήμαρχο Ξάνθης, Δημήτρη Μπένη, Πετσενίκ, Καλιαμπάκα και Χρίστο Πούλιο που ή δεν προσκλήθηκαν...ή είχαν τους λόγους και δεν πήγαν.
Άντε και του χρόνου...