Τρίτη, 23 Οκτωβρίου 2012

Νεαρή κοπέλα προσπάθησε να αυτοκτονήσει στις Φοιτητικές Εστίες Ξάνθης

Η κοπέλα φέρεται να 
αυτοτραυματίστηκε 
κλειδωμένη στο 
δωμάτιο της…

   ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ
Η κοπέλα φέρεται να αυτοτραυματίστηκε κλειδωμένη στο δωμάτιο της, στις Φοιτητικές Εστίες…

Φοιτητές του ΔΠΘ Ξάνθης λένε στο ThrakiToday.com ότι το περιστατικό έχει αναστατώσει τη φοιτητική κοινότητα, καθώς όπως έγινε γνωστό η φοιτήτρια είχε κλειδωθεί στο δωμάτιο της στις Εστίες επιχειρώντας να βάλει τέλος στη ζωή της, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους.

Γείτονες, που μένουν σε διπλανά δωμάτια στις Εστίες βλέποντας τη νεαρή φοιτήτρια να έχει απομονωθεί για μέρες μέσα στο δωμάτιο της αρχικά ανησύχησαν προσπαθώντας να έρθουν σε επαφή μαζί της. Ωστόσο η ίδια είχε κλειδωθεί μέσα στο δωμάτιο χωρίς να δίνει σημεία ζωής.
Άμεσα ενημερώθηκαν οι υπεύθυνοι επιτηρητές των Εστιών οι οποίοι και άνοιξαν την πόρτα του δωματίου, αντικρίζοντας τη φοιτήτρια αιμόφυρτη, τραυματισμένη από ένα μαχαίρι με το οποίο αποπειράθηκε να βάλει τέλος στη ζωή της.

Άμεσα η φοιτήτρια μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται μέχρι και σήμερα, χωρίς να βρίσκεται σε κίνδυνο η ζωή της.

Η Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης δεν προχώρησε στην έκδοση σχετικής ανακοίνωσης για το περιστατικό, παρά το γεγονός πως αυτό έγινε πριν από περίπου μια εβδομάδα, ενώ από τη μεριά τους οι φοιτητές κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για αντίστοιχα περιστατικά...