Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

Αποκάλυψη: Διώχνουν τον Αλεξανδρή από το ΥΠΕΞ Θράκης!

Αποφασίστηκε η απομάκρυνσή του από το Γραφείο Πολιτικών Υποθέσεων Ξάνθης και ο διορισμός του σε άλλη περιοχή


     ΟΛΟ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Μας είχε φτάσει από μέρες η πληροφορία από φίλο αναγνώστη, αλλά τα δικά μας προβλήματα που καθιστούν υποτυπώδη την ανανέωση του blog μας τις τελευταίες μέρες, είχαν σαν αποτέλεσμα να καθυστερήσουμε να κάνουμε την επιβεβαίωση και να σας μεταφέρουμε την είδηση. Είναι όμως πέρα για πέρα αληθινή και δεν επιδέχεται αμφισβήτησης.

Το Ανώτατο Υπηρεσιακό Συμβούλιο του Υπουργείου Εξωτερικών, που αποφασίζει ποιοι διπλωμάτες θα καταλάβουν ποιες θέσεις, αποφάσισε περίπου προ δύο εβδομάδων την απομάκρυνση του πρέσβη Αλέξη Αλεξανδρή από το Γραφείο Πολιτικών Υποθέσεων Ξάνθης όπου θήτευε τα τελευταία χρόνια (τον βλέπετε σε μια από τις λίγες φωτογραφίες του που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, από το xanthipress).

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες του http://thrakilive.blogspot.gr/, μαθαίνουμε ότι ο πρέσβης Αλεξανδρής πάει στην Μόνιμη Αντιπροσωπία της χώρας μας στην Γενεύη της Ελβετίας, εκεί όπου έχουν την έδρα τους πολλοί Διεθνείς Οργανισμοί. Θεωρητικά πρόκειται για αναβάθμιση, αλλά δεν είμαστε σίγουροι ότι ήθελε αυτήν την αλλαγή ο κ. πρέσβης.

Γεγονός είναι πάντως ότι παρόλο που η απόφαση είναι ειλημμένη, τα «παπαγαλάκια» του έχουν... μουγκαθεί το τελευταίο διάστημα. Ακόμα δεν έχουμε μάθει ποιος διπλωμάτης έρχεται στην νευραλγική θέση του στην Θράκη...