Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

Επίθεση στο ThrakiLive από τον "Μαχητή"

Μας... ψέγει γιατί 
δεν ανανεώνουμε 
συχνά τo blog μας

     Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ


Επίθεση έκανε στο ThrakiLive o Μαχητής, καθώς διαβάζουμε ότι έγραψε:


*Αυτοί εκεί του ThrakiLIve πότε θα "ξυπνήσουν" να ανανεώσουν λίγο το site τους που μας βγήκαν και......υπερασπιστές του Αλεξανδρή ξαφνικά;
-Εκτός αν κάνουν καμιά σύμπραξη -κι αυτοί- με τον Σιδηρόπουλο! 
......
*Μερικοί επισκέπτες-αναγνώστες μας στο μπλόκ είναι τόσο "άθλιοι" που προδίδονται απο μόνοι τους....Ούτε τη "μαγεία" του....μυστηρίου δεν κρατάνε....Άκαρδοι! Με το ζόρι να "καρφωθείτε" μόνοι σας οτι ανήκετε στις αυτού μεγαλειότητες τους...ανταγωνιστές μας!



Τι απαντάμε; Πρώτον, ότι εμείς δεν βλέπουμε ανταγωνιστικά κανέναν.

Δεύτερον, ότι όπως έχουμε ξαναγράψει, πράγματι έχουμε κάποιες σοβαρές ανακατατάξεις στην ομάδα του blog και δυστυχώς όχι για καλό λόγο, οπότε θα υπολειτουργούμε για λίγο καιρό μέχρι να βρούμε ξανά βηματισμό

Τρίτον, ότι ακόμα και με αυτόν τον τρόπο, δεν εγκαταλείπουμε την μάχη της ενημέρωσης, Απλά είμαστε λίγο πιο εκλεκτικοί στις πληροφορίες που μεταδίδουμε. Και χαιρόμαστε που παρά την πτώση της ποσότητας αναρτήσεων  τον τελευταίο μήνα, έχουμε διατηρήσει υψηλά τα ποσοστά αναγνωσιμότητας αλλά και την ποιότητα των πληροφοριών που μεταδίδουμε.

Αλλά έχουμε και τις αποκλειστικότητές μας. Το θέμα για τον Αλεξανδρή δεν είχε καμία σχέση με... Σιδηρόπουλους, πέρα από το γεγονός ότι αντέγραψε την πληροφορία μας και μας ανέφερε, κάτι που για παράδειγμα δεν έκαναν εφημερίδες όπως ο "Παρατηρητής" που έκανε πρώτο θέμα όσα γράψαμε αλλά τα οικειοποιήθηκε σαν δικά του.

Εμείς όλους τους επαινούμε και όλους τους κατακρίνουμε. Το έχουμε κάνει και στο Xantipress και στον Μαχητή και στους πάντες, Ιδίως τους πολιτικούς. Δεν έχουμε συμφέροντα και δεν εξαρτιόμαστε από κανέναν.

Τέλος, να είσαι σίγουρος Πάνο ότι εμείς θα συνεχίσουμε να τροφοδοτούμε με ειδήσεις όλα τα έντυπα της περιοχής, που κάνουν τον κόπο να μας διαβάζουν και να μας αντιγράφουν, έστω και αν πολλές φορές δεν μας αναφέρουν. Δεν πειράζει. Αρκεί φυσικά να είχαν τα κότσια να μεταφέρουν όλες τις αποκαλύψεις μας. Γιατί μερικοί δεν τα έχουν και μας επικαλούνται μόνο όποτε τους συμφέρει.

Θα καταλάβεις με μια αποκάλυψη εντός της ημέρας τι εννοούμε. Ποιοι θα τολμήσουν για παράδειγμα να την αναπαράγουν; Για να σου δώσουμε ένα hint, έχει να κάνει με την λίστα Λαγκάρντ. Και υψηλόβαθμο πολιτικό στέλεχος της Θράκης....

THRAKILIVE