Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2013

Σοκ και οδύνη: Πέθανε ο Νίκος Σαμαράς

Ο «θρύλος» του ελληνικού βόλεϊ που κατάγονταν από την Ορεστιάδα και έφτασε την ομάδα στους τελικούς της Ευρώπης έσβησε στα 42 του χρόνια από ανεύρισμα στον εγκέφαλο

   ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ




Σοκ και οδύνη. Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες του volleynews.gr ο Νίκος Σαμαράς «έφυγε» από ζωή πριν από λίγη ώρα. Ο «θρύλος» του ελληνικού βόλεϊ έσβησε στα 42 του χρόνια από ανεύρισμα στον εγκέφαλο. Πριν λίγο οι γιατροί στο Λαϊκό νοσοκομείο επιβεβαίωσαν τον θανάτο του βυθίζοντας στο πένθος το ελληνικό βόλεί και όχι μόνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Νίκος Σαμαράς γύρω στις 15.00 αισθάνθηκε αδιαθεσία και έντονο πονοκέφαλο. Λίγο αργότερα έχασε τις αισθήσεις του ενώ στο μεταξύ είχε κληθεί ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Αμέσως έγιναν προσπάθειες ανάνηψης αλλά μέσα στο ασθενοφόρο υπέκυψε. Στο Λαϊκό Νοσοκομείο διαπιστώθηκε ο θάνατος του που κατ΄εκτίμηση είναι από ανεύρισμα στον εγκέφαλο. Τραγική φιγούρα η σύζυγος του Έλενα που το Σάββατο θα κληθεί να αναγνωρίσει τη σωρό και να δώσει εντολή για νεκροψία, νεκροτομή. Ο Νίκος Σαμαράς ήταν γεννημένος την 1η Ιουνίου 1970, με περισσότερες από 500 διεθνείς συμμετοχές σε Εθνική Ανδρών και Εφήβων, ενώ αγωνίστηκε σε Ορεστιάδα, Ηρακλή, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ, Εθνικό Αλεξανδρούπολης, Μίλωνα και Λήμνο Sports Club.

Στο εξωτερικό αγωνίστηκε στην ιταλική Φαλκονάρα και στην τουρκική Φενερμπαχτσέ. Αφήνει ορφανό τον 5χρονο Στράτο. Ο χαμός του έχει σοκάρει την οικογένεια του βόλεϊ και ειδικά τους παλιούς του συμπαίκτες, προπονητές αλλά και τους συγγενείς και φίλους στην ιδιαίτερη πατρίδα του, στην Ορεστιάδα αλλά και στη Λήμνο απ΄όπου κατάγονταν η σύζυγος του Έλενα και ο ίδιος έμενε τα τελευταία χρόνια. Ο Νίκος Σαμαράς ήρθε από τη Λήμνο στην Αθήνα την Πέμπτη το απόγευμα. Την Παρασκευή το μεσημέρι βρέθηκε σε φιλικό σπίτι στην Αθήνα όπου μετά το γεύμα αισθάνθηκε αδιαθεσία και έντονο πονοκέφαλο και λίγα λεπτά αργότερα έχασε τις αισθήσεις του.


Πηγή:  http://www.volleynews.gr/