Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

Διαμαντοπούλου στο βουνό με.. έκρηξη για το έργο του ΠΑΣΟΚ

Ανέβασε τους τόνους 
η πρώην υπουργός 
κατά την επίσκεψή της 
στην Ορεινή Ξάνθη


  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ





Ανέβασε τους τόνους η Άννα Διαμαντοπούλου κατά την επίσκεψή της στην ορεινή Ξάνθη. Η πρώην Υπουργός ξεκίνησε την επίσκεψή της στην Ξάνθη από τη Σμίνθη, όπου είχε συνάντηση με τους κατοίκους και την τοπική οργάνωση σε καφενείο του οικισμού.



Συνοδευόμενη από το βουλευτή του Νομού Δημήτρη Σαλτούρο, τον Αντιπεριφερειάρχη Φώτη Καραλίδη, το Γραμματέα του κόμματος Αχιλλέα Τσαρτσάρα αλλα΄και τον πρώην Υπουργό Σωκράτη Ξυνίδη που έκανε την πρώτη του – και μοναδική μάλλον- εμφάνιση μετά την αποχώρησή του, συζήτησε για τα προβλήματα τη περιοχής.
Αρχικά υπήρξε διαφωνία του Αντιπεριφερειάρχη Φώτη Καραλίδη με κατοίκους και τον υποψήφιο Ευρωβουλευτή της ΝΔ Ριτβάν Αχμετσίκ για τους αναμεταδότες των ελληνικών καναλιών, με τον Φώτη Καραλίδη να αναφέρει ότι έχει γίνει πολύ μεγάλη υποδομή για να βλέπουν όλοι οι οικισμοί ενώ στη Σμίνθη και τη Μύκη κάποιος προκαλεί βλάβες μόλις επισκευάζονται και είναι γνωστός στην περιοχή.


Αμέσως μετά η Άννα Διαμαντοπούλου και με αφορμή έκφραση ότι «το ΠΑΣΟΚ κατέστρεψε την Ελλάδα» μίλησε χρησιμοποίηστας υψηλούς τόνους, δίνοντας έμφαση και στο θέμα του υπέρογκου προστίμου στο τέμενος της Σμίνθης που λύθηκε με τη δική της υπογραφή αλλά και σοβαρό πολιτικό κόστος, όπως υποστήριξε ενώ δεν παρέλειψε να ασκήσει κριτική στον εκτελώντας χρέη Προϊσταμένου στην Πολεοδομία της πρώην Νομαρχίας και νυν του Δήμου Ξάνθης, για την κωλυσιεργεία του. Σε ότι αφορά στους αναμεταδότες ανέφερε ότι η Περιφέρεια έκανε στο ακέραιο το χρέος της και θα αστυνομεύει τους πομπούς, ενώ κατέληξε λέγοντας, σε σχέση με το έργο του ΠΑΣΟΚ, ότι η περιοχή όταν την πρωτοείδε, δεν είχε καμία σχέση με τη σημερινή εικόνα.


Κατά τα άλλα η Άννα Διαμαντοπούλου επισκέφθηκε και την Πάχνη, όπου βρέθηκε, μεταξύ άλλων, και σε έκταση με συμβολαιακή καλλιέργεια από Τσάι του Βουνού καθώς και τη Μύκη, όπου είχε συνάντηση με κατοίκους και στελέχη του ΠΑΣΟΚ.






Πηγή:  http://www.xanthipress.gr/