Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

Το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ για την οικονομία παρουσίασε στην Κομοτηνή ο Χρήστος Λάσκος


Τους τρεις άξονες ανέπτυξε το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος, υποστηρίζοντας παράλληλα:  «Είναι αδύνατο να υπάρξει μια στοιχειώδης βελτίωση στη χώρα μας αν δεν γίνει ριζική αναδιανομή εισοδήματος»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ


Τους τρεις άξονες του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ ανέπτυξε από την Κομοτηνή ο Χρήστος Λάσκος μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ. «Είναι αδύνατο να υπάρξει μια στοιχειώδης βελτίωση στη χώρα μας αν δεν γίνει ριζική αναδιανομή εισοδήματος», ανέφερε και σημείωσε ότι «την κρίση θα πρέπει να την πληρώσουν οι πλούσιοι».


Παράλληλα, τόνισε ότι είναι αδύνατο να ανατάξει η οικονομία αν δεν υπάρχει δημόσιο τραπεζικό σύστημα με κοινωνικό και εργατικό έλεγχο για να υπάρξει αναγκαία χρηματοδότηση.

Αναφερόμενος ο κ. Λάσκος στο Μνημόνιο τόνισε ότι «με κυβέρνηση της Αριστεράς το Μνημόνιο πέθανε», όπως εξήγησε η ακύρωση είναι αυτό που θα συμβεί και σημείωσε «αν δεν τελειώνουμε με το Μνημόνιο, θα σε τελειώσει το Μνημόνιο». Χαρακτήρισε δε την ελληνική πολιτική ελίτ «ψοφοδεής» και ως τη «χειρότερη της Ευρώπης».