Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

Ανέλαβε ευθύνη για τον Κεχαγιά ο Πανόπουλος

Πέταξε όμως και βόμβα στους παίκτες: "Όποιος δεν παλεύει δεν θα πληρωθεί".

Πως ξημέρωσε η επόμενη μέρα των αλλαγών στην τεχνική ηγεσία της Ξάνθης;




Τρεις αγωνιστικές άντεξε στον πάγκο της Ξάνθης ο Νίκος Κεχαγιάς. Ο Χρήστος Πανόπουλος μετά την απογοητευτική εμφάνιση της Ξάνθης στην Κρήτη αλλά και τη συνολική πορεία της ομάδας μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα, αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια του και να προχωρήσει στη λύση της συνεργασίας με τον Νίκο Κεχαγιά. Ο Χρήστος Πανόπουλος επικοινώνησε αργά το βράδυ της Κυριακής με τον Ελληνα τεχνικό όπου του τόνισε: «Νίκο σταματάμε εδώ». Νωρίς το πρωί ήρθε και η επίσημη ανακοίνωση από την ΠΑΕ.

Λίγες ώρες αργότερα ο Χρήστος Πανόπουλος βρέθηκε στα «Πηγάδια», προκειμένου να πει δυο κουβέντες και με τους παίκτες, τους οποίους επίσης θεωρεί υπεύθυνους για την κάκιστη εικόνα που παρουσιάζει η Ξάνθη. «Με τον Κεχαγιά η συνεργασία μας τελείωσε. Θεωρώ ότι το λάθος είναι δικό μου διότι το καλοκαίρι εμπιστεύτηκα έναν νέο και άπειρο προπονητή. Επρεπε να κάνω άλλη επιλογή. Αναλαμβάνω την ευθύνη» τόνισε ο Χρήστος Πανόπουλος και συμπλήρωσε: «Δέχομαι να κάνετε λάθη μέσα στο παιχνίδι, όπως επίσης δέχομαι να χάνουμε. Ομως δεν δέχομαι να βλέπω μία ομάδα που δεν παλεύει. Θέλω να τα δίνετε όλα μέσα στο γήπεδο και να βάζετε τα πόδια σας στη φωτιά. Οποιος παίκτης δεν παλεύει μέσα στο γήπεδο για τη νίκη, δεν θα πληρωθεί στο τέλος του μήνα. Πείτε το και στις εφημερίδες όπως επίσης μπορείτε να προβείτε σε καταγγελία στην ΦΙΦΑ. Ομως όλος ο κόσμος θα γνωρίζει για ποιον λόγο προσφύγατε στη ΦΙΦΑ».

Προς το τέλος της ομιλίας του, ο Χρήστος Πανόπουλος αποκάλυψε στους παίκτες του ότι εντός των προσεχών ημερών θα είναι σε θέση να τους ανακοινώσει τον αντικαταστάτη του Νίκου Κεχαγιά κάτι που έκανε τελικά μετα από λίγες ωρες με την ανακοινωση του Γιώργου Παράσχου.



Πηγή:  http://xanthireds.blogspot.com/