Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2010

Περί του αν είναι Θρακιώτης ή όχι το Θανάσης Ευθυμιάδης

Η απάντησή μας στον αναγνώστη που μας αποκαλεί "άσχετους" και "πανίβλακες" επειδή αναφερθήκαμε σε συνέντευξη του γνωστού ηθοποιού, τονίζοντας ότι είναι Θρακιώτης...


"ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΡΑΚΙΩΤΗΣ Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ, ΑΣΧΕΤΟΙ, ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΑΣ. ΚΑΒΑΛΙΩΤΗΣ ΕΙΝΑΙ.

ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΓΡΑΦΕΤΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΠΛΟΓΚΑΡΕΤΕ, ΠΑΝΙΒΛΑΚΕΣ".


Με αυτούς τους χαρακτηρισμούς ήρθε μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση του blog μας από αναγνώστη, προφανώς σε σχέση με χθεσινή μας ανάρτηση για συνέντευξη που παραχώρησε ο γνωστός ηθοποιός αναφορικά με τα οικογενειακά βάρη. Ως γνωστόν, ο ηθοποιός είναι παντρεμένος με την επίσης ηθοποιό Αννα Ντιμιτρίεβιτς, με την οποία γνωρίστηκαν μέσα από τα γυρίσματα του σήριαλ «Για την Αννα» του Μανούσου Μανουσάκη. Οι δυο τους προσποιήθηκαν το ζευγάρι στην τηλεόραση, να όμως που έγιναν και στην... ζωή.

Λοιπόν, επειδή το ψάξαμε, ναι, ο ηθοποιός μεγάλωσε στην Καβάλα αλλά είναι Θρακιώτης και δεν επιδεχόμαστε αμφισβήτηση σε αυτό. Και για του λόγου το αληθές, δημοσιεύουμε παρακάτω την αγγελία του γάμου του με την Ντιμιτρίεβιτς, στην οποία μπορεί ο καθένας να δει ποιος αναφέρεται ως ο τόπος της γέννησης του Θανάση Ευθυμιάδη. Μια απλή αναζήτηση στο ίντερνετ αρκούσε.


ΥΓ: Ευχαριστούμε για τα καλά λόγια. Μόνο εμπάθεια δείχνουν σε μια προσπάθεια που θέλουμε να ελπίζουμε ότι έχουμε και θα έχουμε κοντά μας όλους τους αναγνώστες - όχι μόνο σαν  φίλους αλλά (γιατί όχι;)  και συνεργάτες.