Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2010

Ντέρμπι νεοφώτιστων στην Αλεξανδρούπολη για την Α1 Βόλεϊ

Τον Επίκουρο του Κομοτηναίου ακραίου Κώστα Γκιρτζίκη υποδέχεται ο  Εθνικός
Σε δύο ώρες (7.00μμ) ξεκινά το παιχνίδι που είναι εξαιρετικά μεγάλης βαθμολογικής σημασίας

                        ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Σπουδαία παιχνίδια περιλαμβάνει και το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής, η αυλαία της οποίας ανοίγει με την διεξαγωγή τριών αναμετρήσεων. Στην Αλεξανδρούπολη έχουμε το ντέρμπι των νεοφώτιστων με τον τοπικό Εθνικό (που έχει δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια εντός έδρας) να υποδέχεται τον Επίκουρο Πολίχνης ISS (χωρίς νίκη μακριά από την έδρα του). «Το παιχνίδι είναι σημαντικό και για τις δύο ομάδες και πολύ επικίνδυνο αφού ο Επίκουρος είναι μια έμπειρη και καλή ομάδα. Κι εμείς όμως έχουμε αποδείξει φέτος ότι διαθέτουμε ένα ικανό σύνολο που μπορεί να ανταπεξέλθει στις δυσκολίες κάθε αγώνα», τόνισε ο αρχηγός του Εθνικού Γρηγόρης Σιδηρόπουλος.

Οι Θρακιώτες δεν αντιμετωπίζουν κανένα πρόβλημα, ενώ χωρίς προβλήματα ολοκλήρωσε την προετοιμασία του κι ο Επίκουρος Πολίχνης με τον Κομοτηναίο κεντρικό της ομάδας Κώστα Γκιρτζίκη να σημειώνει: «Εμείς όπως σε κάθε ματς πηγαίνουμε για τη νίκη. Ο Εθνικός είναι πολύ δυνατός στην έδρα του, όπως φάνηκε με τις δύο νίκες που σημείωσε με Ολυμπιακό και ΕΑΠ. Εμείς έχουμε δουλέψει σωστά και πιστεύουμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε, αρκεί να αποφύγουμε τα λάθη που κάναμε στα προηγούμενα ματς όπου ενώ το αξίζαμε δεν πήραμε κανένα βαθμό».

Το παιχνίδι που ξεχωρίζει είναι το μεγάλο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης μεταξύ του Ηρακλή και του Αρη. «Είναι ένα σπουδαίο και δύσκολο παιχνίδι, με τις ιδιαιτερότητες του, αλλά για μας είναι το ματς στο οποίο θέλουμε να επιστρέψουμε στις νίκες και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς για να μείνουμε κοντά στην κορυφή», τόνισε ο λίμπερο του Γηραιού Λάμπης Μπαμπαλιούτας και στο πρώτο κομμάτι συμφώνησε μαζί του ο τεχνικός του Αρη Μαρμούρης Γιώργος Οικονομίδης: «Είναι ένα πολύ δυνατό ντέρμπι, το οποίο θα έχει σκληρά χαρακτηριστικά, άγρια ομορφιά. Θέλω να πιστεύω ότι θα μείνουμε μόνο εκεί, στο τέλος θα κερδίσει η πιο δυνατή ομάδα και για το καλό του βόλεϊ δεν θα έχουμε τίποτα άλλο να ασχοληθούμε».

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι ο Ηρακλής προέρχεται από την ήττα στην έδρα της ΕΑΠ κι ο Αρης από μια δύσκολη εβδομάδα (με δύο Ευρωπαϊκές αναμετρήσεις και το παιχνίδι κόντρα στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης).

Στο κλειστό του Ρέντη ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, θέλοντας να δώσει συνέχεια στο σερί των θετικών αποτελεσμάτων. Στον Απόλλωνα ο Χρήστος Πάτρας δεν υπολογίζει τον Ισαχάρ, αφού ο Κολομβιανός διαγώνιος υπέστη υποτροπή στο τραύμα του.



Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές:

Σάββατο 27.11.2010

Μίκρας, 19.00 (Novasports 3): Ηρακλής - Αρης Μαρμούρης ΑΕ (Γεροθόδωρος, Καραμπέτσος, παρατηρητής διαιτησίας Κάλης)

Ρέντη, 19.00: Ολυμπιακός - Απόλλων Καλαμαριάς (Βουδούρης, Ρουσάκης, παρατηρητής διαιτησίας Διαμαντόπουλος)

Αλεξανδρούπολης, 19.00: Εθνικός Αλεξανδρούπολης - Επίκουρος ISS (Ράπτης, Μυλωνάκης, παρατηρητής διαιτησίας Λαδάς)

Κυριακή 28.11.2010

ΠΑΟΚ, 19.00: ΠΑΟΚ - Πανελλήνιος ΓΣ (Αμασιάδης, Βασιλειάδης, παρατηρητής διαιτησίας Αντωνούλης)

Δευτέρα 29.11.2010

Ζηρινείου, 19.00 (Novasports): ΑΟ Κηφισιάς - ΕΑ Πατρών Λουξ (Βαρθαλίτης, Ονόπας, παρατηρητή διαιτησίας Ανδρονικίδης)

Τετάρτη 1.12.2010

Λαμίας, 19.00 (Star Κ.Ε.): ΓΣ Λαμία - Παναθηναϊκός (Πανούτσος, Γεωργουλέας, παρατηρητής διαιτησίας Παναγής)



Πηγή:  http://www.thrakisport.gr/