Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

Νέα επίθεση Παυλίδη στον Γιαννακίδη

Αφορμή ένα debate στην ΕΤ3 που είχε προγραμματιστεί αλλά δεν έγινε

Τι δήλωσε ο Παυλίδης, πως απάντησε ο Γιαννακίδης


     ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ



Μετά την επίθεση για τα 400.000 ευρώ απόρητων κονδυλίων του Ξυνίδη, έχουμε νέο δελτίο Τύπου της Περιφερειακής Αναγέννησης με ευθεία επίθεση στον Αρη Γιαννακίδη. Το παραθέτουμε αυτούσιο:



Δεν μας φοβίζει η δημόσια αντιπαράθεση.
Γιατί κρύφθηκαν;…
Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης κ. Γιώργος Παυλίδης, επικεφαλής του συνδυασμού «Περιφερειακή Αναγέννηση», κλήθηκε να συμμετάσχει σε κατ’ αντιπαράθεση συζήτηση στην Ελληνική Τηλεόραση 3, στο μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων, με τον επικεφαλή του συνδυασμού «Κοινωνική Συμμαχία» κ. Γιαννακίδη. Η συζήτηση έγινε ερήμην του κ. Γιαννακίδη, ο οποίος, παρ’ ότι δεσμεύθηκε, την τελευταία στιγμή δεν προσήλθε  επικαλούμενος διάφορα.
Η πολιτική και η αυτοδιοίκηση χρειάζονται τον δημόσιο διάλογο, την υγιή αντιπαράθεση, την αντιπαραβολή των απόψεων,  για να μας κρίνει ο πολίτης.
Ο Γιώργος Παυλίδης συμμετείχε, παρότι αιφνιδιάστηκε, στη συζήτηση με τους παρουσιαστές μόνος του, παρουσιάζοντας τις απόψεις του, τόσο για την ανάπτυξη της περιφέρειας, αλλά  και για τη μεγάλη νίκη που έρχεται.


Η απάντηση του Αρη Γιαννακίδη ήρθε πριν λίγο μέσα από το blog piazzadelpopolo, που ουσιαστικά έχει αναλάβει έμμεσο ρόλο γραφείου τύπου αυτήν την προεκλογική περίοδο. Την παραθέτουμε και αυτήν:

Τα έχει χαμένα ο Παυλίδης! Επικοινωνιακή τακτική της πλάκας!!!
Δελτιο τύπου απέστειλαν το απόγευμα της Τετάρτης οι επικοινωνιακοί φωστήρες του Γιώργου Παυλίδη, όπου καυτηριάζεται η απουσία του Άρη Γιαννακίδη από το άτυπο τηλεοπτικό debate της ΕΤ3! Η εκπομπή αντιπαράθεσης στην ΕΤ3, είχε προγραμματιστεί για την Τρίτη, στις 1 το μεσημέρι! Χωρίς εξήγηση το κανάλι μετέθεσε την παρουσίαση για σήμερα κάτι όμως που δεν βόλευε τον Άρη Γιαννακίδη, ο οποίος και θα εμφανιστεί αύριο το πρωί στο ίδιο κανάλι!!!


Η ουσία είναι ότι το παιχνίδι χοντραίνει και έχουμε πλέον περάσει και σε προσωπικές επιθέσεις...
ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΤΕΤΑΡΤΗ...


.