Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

Η νικητήρια δήλωση του επανεκλεγέντος δημάρχου Ορεστιάδας

Τι αναφέρει στο μήνυμά του για τις εκλογές ο Δημήτρης Μουζάς και ποιους ευχαριστεί για την μεγάλη του νίκη;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ



Η εκλογική διαδικασία ανήκει πλέον στο παρελθόν. Η Ορεστιάδα Εν Τάξει συνεχίζει το έργο της και προετοιμάζει το Δήμο Ορεστιάδας για την ένταξή του στο νέο καλλικρατικό σχήμα.


Οι τέσσερις Δήμοι του βορείου Έβρου θα προχωρήσουν ενωμένοι, με ισοτιμία και συνοχή, για να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις του νέου αυτοδιοικητικού χάρτη, αλλά κυρίως τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της εποχής μας.

Οι δημότες του νέου Δήμου Ορεστιάδας απέδειξαν κατά την προεκλογική περίοδο και κατά τις δύο εκλογικές διαδικασίες, ότι είναι αποφασισμένοι να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων με σοβαρότητα και με υπευθυνότητα, χωρίς πάθη του παρελθόντος, χωρίς υπερβολές και ακραίες αντιπαραθέσεις. Η στάση αυτή αποτελεί εγγύηση για το άμεσο μέλλον και θα προσπαθήσουμε να την ενισχύσουμε, ώστε να υπερισχύσει στο σύνολο των κατοίκων του Δήμου Ορεστιάδας.

Συγχαίρω τους κκ Λευτέρη Χαμαλίδη, Βασίλη Μαυρίδη και Σταμάτη Γκατζίδη για τον αγώνα τους και εύχομαι η συμμετοχή συμβούλων από τέσσερις παρατάξεις στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο, να αποβεί προς όφελος της πολυφωνίας, της τοπικής δημοκρατίας και της απαραίτητης συνεννόησης, για το καλό του Δήμου και των δημοτών.
Στόχος μας είναι ένας Δήμος Αλληλεγγύης, που θα αντιμετωπίσει τις δυσκολίες της εποχής και θα δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για μια αναπτυξιακή πορεία ολόκληρου του βορείου Έβρου.
Σας ευχαριστώ θερμά
Δημήτρης Μουζάς